Tuomarit haltioissaan Jaakko Loikkasen suorituksesta: "Onnistumisia lähetys toisensa jälkeen"

Jaakko Loikkanen nappasi kymppirivin tanssistaan.

Uutisankkuri Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström lakaisivat rakkausteemaisessa Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa pöydän Erika Vikmanin Syntisten pöytä -hitin tahtiin. 

Esitys nappasi tuomaristolta täyden rivin kymppejä. Jukka Haapalainen hehkutti erityisesti kappaletta ja sen sovitusta. 

– Tässä oli kaikki oikeastaan. Kiitos sensaatiomainen Erika, tietää mitä laulaa huomenna koko päivän, Haapalainen kommentoi. 

Esityksessä nähtiin mukana tähtitanssijat Tiia Elg sekä Aleksi Seppänen. Show'n päätteeksi tanssijat kokoontuivat yhdessä pöydän äärelle. 

– Mieletön toi lopetus. En tiedä oletko yllättänyt enemmän itsesi vai meidät katsojat. Tässä tulee onnistumisia lähetys toisensa jälkeen, jotenkin se huipentui tähän. Tuntuu, että pääset tanssiin sisälle – ikään kuin hengität sitä tanssia. Ainahan löytyy parannettavaa, tanssi ei ole koskaan ihan täydellistä. Tämä oli kokonaisuus, jossa on paljon muutakin onnistumista, kuin pelkät tanssiaskeleet, Helena Ahti Hallberg hehkutti. 

– Tässä tangossa ei mitään jätetty arvailujen varaan. Viestit olivat selkeät. Rakkaus on raju arvo, koska kaikki riippuu siitä, Jorma Uotinen sanaili. 

Niin ikää Loikkasen ja Kerttu Niemisen aikaisemmin esittämä hidas valssi oli jättimenestys – katso tanssi tästä

Katso myös parin aikaisemmat tanssit: 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat