Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffman astelee oikeuden eteen – näyttelijää syytetään Yhdysvaltojen koulutusjärjestelmää ravistelleessa lahjusskandaalissa

Yhdysvalloissa yli 50 henkilöä on ollut syytettynä laajassa lahjusskandaalissa, jossa varakkaat vanhemmat ovat syyttäjien mukaan maksaneet jopa satojatuhansia dollareja saadakseen lapsensa sisään korkeatasoisiin yliopistoihin.

Yksi syytetyistä on Täydelliset naiset -näyttelijä Felicity Huffman, joka on myöntänyt maksaneensa lahjuksen korottaakseensa tyttärensä koepisteitä.

Huffman astuu oikeuden eteen tänään.

Syyttäjät ovat ehdottaneet näyttelijälle kuukauden vankeustuomiota ja 20 000 dollarin sakkoa. Lahjonnasta voi Yhdysvalloissa saada jopa 20 vuoden tuomion.

Näyttelijän asianajajat taas vaativat, ettei naista tuomita vankeuteen ja että tämä selviäisi vuoden koeajalla, 250 tunnin yhdyskuntapalvelulla ja 20 000 dollarin sakkolla.

Toistaiseksi vain yksi henkilö on tuomittu jutun tiimoilta. Hän on entinen Stanfordin purjehdusvalmentaja John Vandemoer. Häntä ei passitettu vankilaan.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat