Mainos

Tatlin kädessä havaittiin murtuma – vaati kiireellisen leikkauksen

6:53

Edis Tatli taisteli tiistaina kevyen sarjan Euroopan mestariksi, mutta voitto ei tullut helpolla.

Tatli päihitti Helsingin nyrkkeilyillassa belgialaisen Francesco Pateran. Tatlin oikea käsi murtui taiston kolmannessa erässä sillä seurauksella, että suomalaisiskijä joutui pikaiseen käsileikkaukseen.

Tatlia hoitivat urheiluvammojen hoitoon perehtyneet Carl ja Christer Lybäck. Koska vamma on herättänyt huolta sekä yleisössä että mediassa, Tatli pyysi lääkäreitä kertomaan tilanteestaan julkisesti.

- Leikkasimme murtuman tänään yhdessä Christer Lybäckin kanssa, ja toimenpide meni suunnitellusti. Kädellä on odotettavissa täysi toipuminen, kunhan paraneminen etenee suunnitellusti lähiviikkoina, ammattinyrkkeilyliiton lääkäri Carl Lybäck toteaa tiedotteessa.

- Seuraavat viikot ovat kuitenkin kriittiset paranemisen suhteen. Lopullisesta toipumisesta voi varmuudella sanoa vasta muutaman viikon kuluttua, hän jatkaa.

Tatli itse kertoo sairaalavuoteelta käsin, että hänen tunnelmansa ovat edelleen voiton jäljiltä korkealla.

- Tuntuu kuin nyt olisi aivan uusi Edis kuvioissa. On taas samanlainen nälkä ja tahto kuin nuorempana. Tässä on jo kova kiire mennä eteenpäin. Uskon, että kunhan käsi saadaan kuntoon, edessä on paljon hyviä asioita, Tatli totesi tiedotteessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.