Tätä et tiennyt! Christoffer Strandberg: ”Ihailen kaikkia Putous-kollegojani”

Siuntiosta koko kansan tietoisuuteen noussut Christoffer Strandberg on hallitseva Miss Drag Queen.

Christoffer Strandberg paljastaa erityistaidokseen ihmisten säikäyttelyn – mitä ikinä se tarkoittaakaan. Strandbergilla on jackrussellinterrieri.

Ennen Putousta Strandbergin on voinut nähdä muun muassa Uuden musiikin kilpailun juontajana, imitaatiokeikoilla ja Helsingin Kaupunginteatterissa.

Christoffer Strandberg, mitä emme tiedä sinusta näyttelijänä?

– Kohta tiedätte kaiken! Haluan hyödyntää kaiken oppimani Putouksessa, jotta tehtäisiin paras mahdollinen ohjelma katsojille. Olen monipuolinen esiintyjänä. Olen näytellyt komediaa ja draamaa teattereissa ja kameralle, esiintynyt musikaaleissa, kirjoittanut näytelmiä, ohjannut ja tuottanut teatteria, dubannut piirrettyjä, juontanut muun muassa aamushow’ta radiossa ja Uuden Musiikin Kilpailua.

Ketä Putous-kollegaasi ihailet ja miksi?

– Ihailen niin montaa mennyttä Putouslaista ja kaikkia nykyisiä kollegojani! Armi Toivanen, Krista Kosonen ja Aku Hirviniemi ovat kyllä luoneet monta kuolematonta hahmoa. Antti Holma on nero vailla vertaa ja Kiti Kokkonen on äärimmäisen rakastettava. Parasta meidän Putous 10 -jengissä on se, että ”vanhat” ovat ottaneet meidät uudet upeasti vastaan. Meille on annettu turvallinen olo ja kaikki tuki. Meidän uusien parissa ihailen kaikkien hullua luovuutta, rohkeutta ja heittäytymiskykyä. 

Ketä menneistä Putous-hahmoista muistuttaisit oikeassa elämässä eniten ja miksi?

– Olen varmaan sekoitus Usko Eevertti Luttista ja Leena Hefner os. Herppeenluomaa. Huonona päivänä olen Aina Inkeri Ankeinen. 

Lue myös:

    Uusimmat