”Hän luuli olleensa turvassa” – tämä tarpeettomaksi tuomittu taklaus päätti huipputulokkaan unelmapelin

Coltsin pelinrakentaja Anthony Richardson juoksee touchdownin, mutta lyö päänsä – päätti ottelun aivotärähdysoireisiin 0:13
Coltsin pelinrakentaja Anthony Richardsonin ottelu päättyi aivotärähdyoireisiin tämän touchdownin jälkeen.

Indianapolis Coltsin pelinrakentaja Anthony Richardson jätti sunnuntain pelin kesken, koska tunsi että kaikki ei ollut kohdallaan.

Anthony Richardson juoksi kaksi touchdownia Houston Texansia vastaan sunnuntaina amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa. Toisessa touchdownissa vain muutaman minuutin kohdalla hänet tuupattiin maalialueella kumoon ja hän löi tilanteessa päänsä.

Voit katsoa tilanteen pääkuvan videolta.

Pelinrakentaja nousi tilanteessa todella nopeasti ylös, ja peli jatkui normaalisti. Jonkin ajan päästä Richardson ilmoitti valmennusryhmälle, että hänellä ei ole kaikki kunnossa.

Coltsin laitahyökkääjä Michael Pittmanin mukaan taklaus, joka Richadrsoniin suoritettiin touchdownin yhteydessä oli tarpeeton.

– Hän (Richardson) ei nähnyt häntä, vaan luuli olleensa turvassa. Taklaus oli tarpeeton, mutta kun hän nousi ylös niin nopeasti, en ajatellut muuta kuin että hienoa, Pittman sanoi ESPN:n mukaan.

Richardsonin rehellisyys sai ylistystä joukkuekavereilta.

– Se, että myöntää, että kaikki ei ole hyvin, on mielestäni kypsintä, mitä ammattilaisena voi tehdä, Coltsin Kylen Granson totesi.

– Tuo oli todella viisasta, erittäin kypsää ja samalla todella vaikeaa. Ammattiurheilijana ei halua koskaan poistua kentältä.

Richardson jäi ottelussa sivuun muutaman minuutin jälkeen eikä palannut enää kentälle. On epäselvää kuinka kauan hän on sivussa.

– Tällainen huolestuttaa aina. Ensimmäisessä pelissä hän loukkasi polvensa, mutta siinä ei käynyt pahasti. Tässä pelissä löi päänsä. Mielestäni hänen pitää suojella itseään. Hän on fyysinen kaveri. Hän osaa juosta, mikä on nykyään yleistä tuolta pelipaikalta, mutta itsesuojelu on tärkeää,  Coltsin omistaja Jim Irsay totesi Richardsonista.

Colts voitti ottelun 31–20.

Lue myös:

    Uusimmat