Bruins-pelaaja sairaalaan – tämä taklaus kuumensi NHL-finaalissa: "Emme halua tuollaista peliimme"

Boston Bruinsin pelaajat eivät pitäneet St. Louis Bluesin Oskar Sundqvistin taklauksesta, jonka seurauksena Bruinsin puolustaja Matt Grzelcyk jätti Stanley Cupin toisen loppuottelun kesken ja joutui sairaalaan.

Grzelcyk oli tavoittelemassa kiekkoa Bostonin maalin takana ensimmäisen erän lopussa, kun Sundqvist taklasi hänet laitaan (video tilanteesta alla).

Grzelcykin pää osui laitaan, ja hän putosi jäähän päätään pidellen. Grzelcyk makasi jäällä useita minuutteja ennen kuin joukkuekaverit ja Bruinsin huolto auttoivat hänet pois kentältä. Sundqvist sai kahden minuutin jäähyn.

–  Mielestäni emme halua tuollaista taklausta peliimme. Se tuli takaapäin, korkealle, päähän, laitaan. Jos tuosta tulee kahden minuutin jäähy, luulen, että ottelusarjan loppuun mennessä puolustajista on pulaa. Jos minä taklaisin tuolla tavalla, katselisin muutaman pelin katsomosta, mutta katsotaan mitä heidän pelaajalleen tapahtuu, Bostonin David Backes sanoi ESPN:n nettisivuilla.

Bruinsin Brandon Carlo ei myöskään pitänyt taklauksesta.

–  Mielestäni hänen jalkansa nousivat ilmaan ja pää oli ensisijainen kohde, Carlo sanoi. 


Boston pelasi ottelun lopun viidellä puolustajalla, jotka olivat vaikeuksissa Bluesin karvauksen kanssa.

–  Se oli taklaus takaapäin, se myös vihellettiin. Hänen päänsä ajettiin laitaan, Bruinsin valmentaja Bruce Cassidy sanoi.

Cassidylla ei heti ottelun jälkeen ollut kertoa lisätietoa Grzelcykin voinnista.

Sundqvist ei halunnut kommentoida taklausta ottelun jälkeen. St. Louis tasoitti ottelusarjan 1-1:een 3-2-jatkoaikavoitolla. 


Lue myös:

    Uusimmat