Tästä Tämä on tämä -ohjelmassa on kyse – juontajana Kirsi Alm-Siira

Kirsi Alm-Siira nähdään uuden viihdeohjelman juontajana. 

Maikkarilla syyskuussa alkava Tämä on Tämä on uusi kotimainenKirsi Alm-Siiran emännöimä komediapaneeli. Kapteeneina nähdään Joonas Nordman sekä Kiti Kokkonen ja heidän seuranaan kaksi vaihtuvaa vierasta.

Tässä visailussa kysytään kaksi kysymystä: mikä on tämä ja kuka on tämä? Kysymykset ovat omituisia: Eevi, 6, on piirtänyt elämään olennaisesti liittyvän tapahtuman. Mikä on tämä? Tässä kuvia asioista, jotka rimmaavat suosikkijulkkiksen kanssa, mutta kenen? Kuka on tämä? Tässä taas tekoälyn luoma kuvatehtävä. Mikä ihme on tämä? Tässä on hittibiisin sanat kirjoitettuna emojeilla. Mikä on tämä? Tämä on tämä!

Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa pisteen. Ohjelman päättää Tämä on tämä -nimikkokierros, jossa kysytään joko niin helppoja kysymyksiä, joihin kaikkien tulisi tietää vastaus, tai sitten omituisia kompakysymyksiä – parhaimmillaan molempia yhtä aikaa. Aikapaine tekee vastaamisesta vaikeaa. 

Vaihtuvina vieraina ohjelmassa nähdään muun muassa Arman Alizad, Viki Eerikkilä, Alma Hätönen, Köpi Kallio, Gogi Mavromichalis, Paula Noronen, Krisse Salminen, Elias Salonen, Esko Valtaoja ja Linda Wiklund.

– Itse osaan hauskuuttaa vain täysin tahattomasti ja yleensä väärään aikaan, joten innostus sisältää myös paljon jännitystä. Toisaalta se rauhoittaa, että Kiti ja Joonas ovat vieraineen pääosassa ja itse pidän studiossa lähinnä jotain rotia, Alm-Siira kertoo.

Tästä syystä Kirsi Alm-Siira ajatteli, ettei hänestä ole viihdeohjelman juontajaksi 0:52
Katso videolta, mitä yhteistä on Kirsi Alm-Siiralla ja Joonas Nordmanilla ja miksi Alm-Siira aluksi ajatteli, ettei hänestä ole viihdeohjelman juontajaksi. 

Katso videolta, mitä yhteistä on Kirsi Alm-Siiralla ja Joonas Nordmanilla ja miksi Alm-Siira aluksi ajatteli, ettei hänestä ole viihdeohjelman juontajaksi. 

Kokkonen ja Nordman kertovat lähtevänsä kilpailuasetelmiin riemukkain mielin.

– Odotan innolla Joonaksen ja Kirsin kanssa työskentelyä, ihan mahtavaa päästä tekemään yhdessä. Mua viehättää se, että tämä on positiivinen ja aidosti hyväntuulinen koko perheen ohjelma, Kokkonen kertoo tiedotteessa.

– Olen erittäin innoissani uudesta ohjelmasta. Mahtavaa, että päästään tekemään täysin kotimaista formaattia, ja vieläpä ensimmäistä kertaa! Erityisen kivaa on saada työskennellä Kitin ja Kirsin kanssa, jotka ovat aivan huipputyyppejä. Tämä on myös ensimmäinen kerta koskaan, kun olen esiintyjäporukan pisin. Toivottavasti myös vieraita valikoidessa panostetaan alle 170 senttiä pitkiin ihmisiin, Nordman vitsailee tiedotteessa.

Tämä on tämä alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 23.9. klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat