Kirsi Alm-Siiralta uusi aluevaltaus – uusi pesti tuntuu uutisankkurista oudolta: "En ole ikinä tällaisessa ollut"

Tästä syystä Kirsi Alm-Siira ajatteli, ettei hänestä ole viihdeohjelman juontajaksi 0:52
Katso videolta, mitä yhteistä on Kirsi Alm-Siiralla ja Joonas Nordmanilla ja miksi Alm-Siira aluksi ajatteli, ettei hänestä ole viihdeohjelman juontajaksi.

Kirsi Alm-Siira tunnetaan uutisankkurina. Nyt hän hyppää viihdeohjelman juontajaksi. 

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira tekee uuden aluevaltauksen, sillä hän juontaa syksyllä alkavaa, uutta viihdeohjelmaa nimeltään Tämä on tämä. Kyseessä on paneelishow, jossa kapteeneina ovat Kiti Kokkonen ja Joonas Nordman  sekä vaihtuvia vieraita.

Uusi pesti tuntuu Alm-Siirasta hyvin oudolta. 

– En ole ikinä tällaisessa ollut. Minua pyydettiin mukaan ja kysyttiin, voisiko tämä kiinnostaa. Aluksi ajattelin, että ehkä tämä ei ole minun juttuni, mutta sitten kuunneltuani tarkemmin, ajattelin, että se voikin olla minun juttuni. Pitää ainakin kokeilla, Alm-Siira kertoi MTV Uutisille. 

Alm-Siiralta on kysytty myös hänen ajatuksiaan ohjelmaa varten ja hän on saanut kertoa, millainen hän toivoo ohjelmassa olevansa ja millainen taas ei. 

– En osaa näytellä, niin toivon, että voisin olla aika lailla oma itseni. 

Syksy ei jännitä pahalla tavalla, mutta tietyllä tavalla kuitenkin. 

– Joonaksen ja Kitin huumori uppoaa minuun tosi hyvin, niin jännitän ehkä sitä, että mitä kaikkea siitä voi syntyä. 

Hänelle on tarjottu aiemminkin viihdeohjelmiin liittyviä projekteja, mutta ne eivät ole silloin sopineet elämäntilanteeseen. 

– Eivätkä aikatauluihini muutenkaan, sillä teen tämänkin päivätyöni ohella. Ne ovat olleet myös sellaisia, mihin olisi joihinkin vaadittu ammattinäyttelijän lahjoja, joita minulla ei ole, eikä myöskään koulutusta. 

Alm-Siiralla on selvät sävelet ohjelmaan valmistautumisen suhteen.

– Hengittelen syvään ja yritän nukkua paljon, jotta pysyn Kitin ja Joonaksen jutuissa mukana. Kun on fyysisesti hyvä fiilis, niin yleensä myös hoksottimet pelaavat, Alm-Siira naurahti. 

Tämä on tämä -ohjelmassa ratkaistaan helppoja kysymyksiä, jotka eivät ole koskaan olleet näin vaikeita. Ohjelmassa kysytään kaksi kysymystä: mikä on tämä ja kuka on tämä. Myös vastaukset ovat sellaisia, että kaikki ne tietävät. Ainoastaan kysymyksen esitystapa on kummallinen. Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa pisteen. 

Katso videolta, mitä yhteistä on Kirsi Alm-Siiralla ja Joonas Nordmanilla ja miksi Alm-Siira aluksi ajatteli, ettei hänestä ole viihdeohjelman juontajaksi. 

Tämä on tämä -paneelishow alkaa syksyllä 2023 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat