Vappu Pimiä otti vastaan yllättävän haasteen ja uskaltautui laulamaan – kannusti myös kollegoitaan: "Sanoin, että antakaa vain palaa!"

4:16
Katso musiikkivideo!

Vappu Pimiä on yksi Maikkarin tähdistä, jotka lähtivät mukaan ennakkoluulottomasti tekemään uudenlaista musiikkivideota.

Maikkari kokosi kanavan tähdet yhteen musiikkivideoon. Perhe-kappaleella laulamaan pääsevät muun muassa Baba Lybeck, Eero Ettala, Ernest Lawson, HP Parviainen, Ile Uusivuori, Jarppi Leppälä, Johanna Puhakka, Jorma Uotinen, Kirsi Alm-Siira, Marja Hintikka, Mika Saukkonen, Mikko Leppilampi, Pekka Pouta, Roope Salminen, Sami Uotila, Tuija Pehkonen, Vappu Pimiä sekä Viivi Pumpanen.

Osa videolla nähtävistä tähdistä on kerännyt vuosien saatossa kokemusta laulamisesta, mutta osalla sitä ei ole juuri lainkaan. Pimiä kertoo MTV Uutisille, että hänellä on kokemusta laulamisen saralta lähinnä karaokesta, suihkusta ja automatkoilta.

– Laulan karaokessa – ja sillonkin olen tavallisesti juonut pari lasia viiniä, Pimiä nauraa.

Pimiän ääni on suomalaisille kuitenkin hyvin tuttu, vaikka hänen lauluääntään ei olekaan kuultu aiemmin.

– Minut on ehkä siunattu tällä käheällä radioäänellä, mutta lauluääntä ei ole annettu, Vappu toteaa.

Pimiä tarttui kuitenkin innolla ehdotukseen, kun häntä pyydettiin mukaan videolle. Vaikutuksen projektissa teki heti alkuun se, että videon vastaavana tuottajana toimi arvostettu Jukka Immonen.

– Oli todella jännittävää päästä työskentelemään sellaisen ammattilaisen kanssa, kun itse oli niin omalla epämukavuusalueellaan, Pimiä kertoo.

Pimiä oli yksi ensimmäisiä tähtiä, jotka saapuivat musiikkivideon kuvauksiin. Tämä ei ollut jäänyt muilta tähdiltä huomaamatta, ja useampi tuttu laittoikin juontajalle viestiä ja kyseli, että kuinka nauhoitukset olivat sujuneet.

– Se oli aika hauskaa, että minulle soiteltiin, että millaista siellä oikein on. Sanoin, että antakaa vain palaa! Pimiä toteaa.

MTV3:n tähdet - Musiikkivideo: Perhe nähdään Maikkarilla lauantaina klo 14.55

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja