Mainos

Tästä syystä sukkahousut kannattaa laittaa pakkaseen

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin täysin uusiin sukkahousuihin ilmestyneet silmäpaot, reiät ja repeämät. Helppo vinkki voi kuitenkin olla vastaus useita naisia vaivaavaan ongelmaan.

Sukkahousut ovat erinomainen vakiovaruste kylmissä talvisäissä niin housujen alla kuin hameidenkin kanssa. Ohuita sukkahousuja saa kuitenkin olla lähes jatkuvasti ostamassa, sillä ohut kudos hajoaa herkästi. Monet tuntevat jo kikan laittaa kynsilakkaa tai hiuslakkaa silmäpakoon estämään sen leviäminen. Mutta voiko silmäpakojen syntymistä ehkäistä?

Muotiasiantunitjoiden mukaan silmäpakojen syntymistä voi ehkäistä yllättävällä ja yksinkertaisella keinolla: pakastamalla sukkahousut ennen käyttöä!

Sukkahousut kannattaa liottaa vedessä, pakata pakastepussiin ja asettaa pakkaseen yöksi. Heitä pakkasesta otetut sukkahousut patterin päälle tai muuhun lämpimään paikkaan sulamaan, ja pistä ne jalkaan – silmäpaot pysyvät poissa!

Kylmäkäsittely ehkäisee asiantuntijoiden mukaan tehokkaasti silmäpakojen syntymistä parin ensimmäisen käyttöpäivän aikana. Pakastamisen ja sulattamisen teho perustuu siihen, että sukkahousujen kuidut vahvistuvat käsittelyn myötä.

Eikä siinä vielä kaikki: stylisti Denise Caldwellin mukaan pakastaminen auttaa myös sukkahousuja säilyttämään värinsä ja ehkäisee erilaisten nöyhtien tarttumista niihin.

Helppo ja halpa kikka toimii hyvin ohuisiin sukkahousuihin, mutta myös esimerkiksi verkkosukkahousuihin.

Lähde: The Sun

***


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja