Tässäkö ovat unelma-ammatit? Katso listaus!

Kun Suomessa sataa räntää vaakasuuntaan pulahtaa sukelluksenopettaja lämpimään veteen jossain kaukana, kaukana täältä. Mitkä ammatit ovat sinun mielestäsi unelma-ammatteja? Vastaa Koti-osion kyselyyn ja tutustu listaukseemme.

Rakennustyöläinen kylmässä Helsingissä vai vaellusoppaana Sveitsissä? Listasimme houkuttelevimmat ammatit.

Vaellus- ja retkioppaat

Vaikkakin työ voi olla vaarallista ja siinä on otettava vastuuta, kuuluu työnkuvaan vaeltelu maailman kauneimmassa toimistossa jylhien vuorten ja vihreiden metsien keskellä.

Sommelier

Juot maailman parhaita viinejä hienoissa ravintoloissa, joissa tehtävänäsi on löytää sopiva viini herkullisen ruoka-annoksen kaveriksi – tarvitseeko kertoa enempää?

Luksusristeilijän lääkäri tai hoitaja

Lääkärin ja hoitajan työ on raskasta, mutta kun siihen yhdistetään luksusristeily, ei työ enää olekaan niin rankkaa – tehtävänäsi on pitää huolta lomalaisista.

Myös hyvä palkka tekee tästä ammatista erityisen houkuttelevan.

Sukelluksenopettaja lomakohteessa

Asut paratiisissa, kuten Thaimaan auringon alla, ja opetat ihmisiä sukeltamaan kirkkaassa vedessä.

Jäätelömakujen kehittäjä

Syöt jäätelöä päivät pitkät ja pohdit, miten niistä voisi tehdä vieläkin parempia – tämä taitaa kuulua jokaisen alle 10-vuotiaan unelma-ammatteihin.

Harrastuksesta ammatti

Vaatteista kiinnostunut ihminen rakastaa taatusti stylistin työtä. Valokuvauksesta kiinnostunut taasen rakastaa valokuvaajan ammattia – ne ihmiset, jotka onnistuvat tekemään intohimoisesti rakastamastaan harrastuksesta ammatin, ovat onnekkaita.

Videopelien testaaja

Pelaat konsoli- ja tietokonepelejä ja saat niistä palkkaa. Moni tekisi tätä ilmaiseksi – tai jopa maksaisi siitä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat