Tässä ovat MasterChef Suomi -finalistit! Kausi huipentuu jännittävään finaaliin

MasterChef Suomi finalistit 2:45
Katso videolta, ketä pääsee MasterChef Suomi -finaaliin.

MasterChef Suomi -finalistit ovat nyt selvillä.

MasterChef Suomi -ohjelma on edennyt finaalivaiheeseen. Finaalipaikoista kilpailevat Kristiina, Matias, Niklas ja Pietari.

Tässä jaksossa MasterChef-keittiöön saapuu vieraaksi Kozeen Shiwan. Kilpailijoiden on toisinnettava näyttävä Kuningasperuna-annos Kozeenin ohjeiden mukaan. Tuomarikolmikkona sarjassa toimii Kape AihinenHelena Puolakka ja Henri Alén.

– Te ette saa tähän tehtävään reseptiä, Kape Aihinen kertoo kilpailijoille.

Poikkeuksellista on myös se, että kilpailijat eivät kisaa kelloa vastaan, vaan heidän on pysyttävä annoksen rakentamisessa Kozeenin tahdissa. Kolme tehtävästä parhaiten suoriutunutta kilpailijaa jatkaa finaaliin asti.

Koko kausi huipentuu jännittävään finaaliin ja summaa kilpailijoiden matkaa MasterChefissä.

MasterChef Suomi finaaliin jatkavat Pietari, Niklas ja Kristiina.

Ensi viikolla nähtävässä finaalijaksossa finalistit pääsevät vielä kerran näyttämään, mitä kaikkia oppeja MasterChef-keittiö on heille antanut. Menneisiin viikkoihin on mahtunut masterclasseja, mielettömiä vieraita ja toinen toistaan haastavampia tehtäviä.

Finaalitehtävänä kilpailijoiden tulee valmistaa kaksi ruokalajia, jotka ylittävät tuomareiden odotukset. Toisen annoksen tulee olla suolainen ja toisen makea, muita kriteerejä ei ole.

Tuomarit pisteyttävät jokaisen annoksen ja eniten pisteitä annoksillaan kerännyt kilpailija lunastaa itselleen MasterChef-arvonimen ja 10 000 euroa.

MasterChef Suomi tiistaina klo 20 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso yltä olevalta videolta finalistien valinta.

Lue myös:

    Uusimmat