Tässä ovat Masked Singerin mystiset turvamiehet – "Hahmot pidetään meiltäkin salassa"

Tällaista on Masked Singerin turvamiesten huippusalainen työ 1:27
MTV Uutiset selvitti, millaista on esiintyä "turvamiehinä" hahmoille, joiden henkilöllisyydestä ei ole mitään tietoa.

Masked Singer Suomi -ohjelmassa seikkailee vuodesta toiseen kaksi mystiseksi hahmoksi jäänyttä turvamiestä. Heidän roolinsa kasvaa tämän kauden aikana, ja MTV Uutiset sai heiltä ainutlaatuisen haastattelun.

Ketkä ovat nämä mystiset pukumiehet Masked Singer Suomi -ohjelman inserteissä ja hahmojen taustalla? MTV Uutiset päätti selvittää asian ja haastatteli kaksikkoa juuri ennen kauden ensimmäisen ohjelman kuvauksia.

Kaksikko on aiemmin halunnut pysyä täysin poissa julkisuudesta, mutta nyt he suostuvat avaamaan hieman rooliaan erittäin salassa pidettävien hahmojen niin kutsuttuina turvamiehinä. 

Turvamiehet viettävät hahmojen kanssa aikaa jo selvästi ennen kuvauksia, sillä he kuvaavat hahmojen kanssa ohjelmaan yhteisiä hassunhauskoja inserttipätkiä. 

Heittäytymiskykyä turvamiehiltäkin siis selvästi löytyy, ja tällä kaudella heidän roolinsa ohjelmassa on entistä suurempi.

Tiedättekö te hahmojen henkilöllisyydet?

Ei, meillä ei ole mitään hajua, keitä hahmot ovat. Se pidetään meiltäkin salassa, koska hahmojen henkilöllisyyttä halutaan suojella, sanoo turvamies 1.

Turvamies 2 toteaa, että kommunikointi hahmojen välillä tapahtuu lähinnä viittomalla.

– Koska emme saa äänestäkään tunnistaa, keitä he ovat.

Veikkauksia turvamiehillä toki hahmojen oikeista persoonista on.

Aina on jotain arvauksia, mutta yleensä olen ainakin itse aina väärässä, sanoo turvamies 1 ja turvamies 2 nyökyttelee vieressä.

Masked Singer Suomen viidennellä kaudella puhaltavat muutoinkin uudet tuulet, sillä etsivänelikko on uudistunut.  

Mukana ovat aiemmilta kausilta tutut Maria Veitola ja Janne Kataja sekä uudet etsivät Benjamin Peltonen ja Jenni Poikelus, jotka yrittävät päästä vuoden tarkimmin vartioitujen salaisuuksien jäljille Ile Uusivuoren johdolla.

Kaudella nähdään yhteensä 12 toinen toistaan hämmentävämpää hahmoja ja kryptisempiä hahmovihjeitä. 

Ensimmäistä kertaa Masked Singer Suomen historiassa kuullaan myös duettoesityksiä. Avausjaksossa esittäytyvät kuusi ensimmäistä hahmoa.

Katso yllä olevalta videolta "turvamiesten" erikoishaastattelu.

Masked Singer Suomi lauantaisin 9.9. alkaen MTV3-kanavalla klo 20.00 ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat