Tässä on uusi Puoli seitsemän -ohjelman juontaja

YleX Viikonlopusta tuttu Lloyd Libiso sijaistaa Anniina Valtosta. 

Ylen 16. lokakuuta julkaiseman tiedotteen mukaan Lloyd Libiso aloittaa Puoli seitsemän -ohjelman uutena juontajan 3. marraskuuta, jolloin hän juontaa ensimmäisen suoran lähetyksensä. Libison toimii ohjelman juontajana perjantaisin.

Näin ollen Libiso hyppää Anniina Valtosen saappaisiin, joka jää vanhempainvapaalle odottaessaan esikoistaan

– On äärettömän suuri kunnia sijaistaa Anniinaa, joka on yleisön rakastama ja Venla-palkittu esiintyjä. Perhosia on vatsassa ja odotan jännityksellä suoria lähetyksiä, ihmisten tapaamista ja tarinoiden kuulemista – ja tietysti Puoli seiskan pinkille sohvalle pääsemistä, Libiso kertoo tiedotteessa. 

Libiso on tuttu YleX Viikonlopusta ja Yle Areenaan Inttistoorit-podcastista. Libiso on nähty myös aiemmin suorien lähetysten ja suurten livetapahtumien juontajana, mutta viikoittaisen suoran lähetyksen tekeminen on hänelle uutta.

Libison aisaparina nähdään ohjelman perjantaista tuttu Olli-Pekka Kursi. Maanantaista torstaihin ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Ella Kanninen  ja Mikko Kekäläinen. Tuulianna Tola puolestaan tuo edelleen vieraista esille uusia puolia erilaisten puuhien ohessa. 

Lue myös:

    Uusimmat