Tässä on Suomen kaunein koti 2021 – upea kohde lumosi tuomarit ja katsojat

Tässä on Suomen kaunein koti -kauden yhdeksäs finalisti 3:58
Tässä on Suomen kaunein koti -kauden voittaja

Suomen kaunein koti -ohjelman seitsemännen kauden voittaja on valittu.

Suomen kaunein koti -asiantuntijat toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen lähtivät jälleen tänä vuonna kiertämään Suomen ja etsimään vuoden kauneinta kotia. 

Seitsemännen kauden voittajaksi kruunattiin kohde Turusta, Aurajoen varrelta. Paritaloksi muutetussa entisessä kyläkoulussa asuvat Saana Sipilä ja Olli Sallinen. 160-neliöinen, vuonna 1914 rakennettu koti on remontoitu historiaa kunnioittaen. Koti lumosi tuomareiden lisäksi myös katsojat. 

– Kun sitä miettii, se kertoo jotain ehkä tästä ajasta, että meidän vanha talo, joka on kierrätetyillä kalusteilla sisustettu oli katsojien suosikki, Olli kuvailee. 

– Tuntu, että tällä kaudella oli tosi paljon hienoja koteja ja ympäristöjä. Toki tykätään omasta kodista, mutta jännityksellä odotettiin, mikä tulee olemaan lopputulema, Saana jatkaa. 

Katsojat saivat äänestää kymmenen finalistin joukosta suosikkiaan. Voittajakoti nappasi äänistä 24,3 prosenttia. Perusteluissa nousi esiin voittajakodin lämmin ja kutsuva tunnelma. 

– Virhekasvit olivat aivan upea lisä joka huoneessa – erityisesti kylpyhuoneessa, katsojat perustelevat. 

– Vanhan talon henki, upeat huonekalut, maaginen puutarha, viehättävä kylpytila ja ennen kaikkeea persoonallisuus ja lämpö veivät sydämeni. Jokainen yksityiskohta kunnioittaa vanhaa taloa ja sen historiaa.

Suomen kaunein koti: Joulukodit mtv-palvelussa ja 20 alkaen MTV3-kanavalla. C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat