Mainos

Lentokone teki pakkolaskun Siperiassa, toistakymmentä loukkaantui

Venäjällä Siperiassa ainakin 16 ihmistä on loukkaantunut vakavasti lentokoneen pakkolaskussa, kertoo maan puolustusministeriö viitaten venäläisiin uutistoimistolähteisiin.

Sotilaita kuljettaneessa lentokoneessa oli 32 matkustajaa ja seitsemän miehistön jäsentä, kun se oli pakotettu laskeutumaan Itä-Siperiaan Sakhan alueelle lähelle Tiksin kylää ennen kello viittä.

Ensitiedot onnettomuudesta olivat sekavia, sillä aluksi yli 30 ihmisen kerrottiin kuolleen. Uutistoimisto Ria Novostin mukaan kaikki koneessa olleet selvisivät, mutta ainakin 20 ihmistä joutui sairaalaan.

Uutistoimisto Interfaxin mukaan kone ei ollut lähettänyt hätäkutsua. Sää pakkolaskupaikalla oli erittäin huono, mikä on puolustusministeriön mukaan saattanut johtaa siihen, että koneen rakenteisiin on kertynyt jäätä. 

Tiedot korjattu kello 8.40: Onnettomuudessa ei kuollut tämän hetkisten tietojen mukaan, toisin kuin Tass aiemmin uutisoi. Tass väitti yli 30 hengen kuolleen onnettomuudessa. Myös otsikko korjattiin vastaamaan uusia tietoja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.