Mainos

Täsmähoitoa ihmissuhteisiin

Elämäntilanteiden vaihtuessa vaatimukset loman suhteen muuttuvat. Pienten lasten kanssa matkustava perhe tarvitsee eri asioita, kuin romantiikkaa etsivä pariskunta tai vaihtelua kaipaava ystäväjoukko. Millaista lomaa sinä etsit?

Mukava perheloma vai pahin painajainen?

Tämän voi hoitaa tyylikkäästi. Suunnittele loma siten, että reissuun lähdetään lasten ja aikuisten ehdoilla. Sano ei uhrautumiselle tai liian lyhyelle pinnalle. Naantalin Kultaranta Resort on lomaa teille kaikille. Päivän voi viettää majoituspaketin mukaan joko Muumimaailmassa tai seikkailla Väskin saarella. Touhukas päivä päättyy rauhallisessa miljöössä akkuja ladaten. Tyyliä ja tasoa tarjoavat lomahuoneistot, jossa koko asunto tilavalla terassilla on perheesi käytössä. Tuliterä huoneistohotellimme on oikea valinta silloin, kun runsas aamiaistarjoilu on sinulle itsestäänselvyys. Anna saariston ottaa perheesi syleilyynsä ja aurinko paistaa lomareissun jälkeenkin.

Parisuhteen peruskorjaus

Ilman rakkautta meillä ei ole mitään. Hyvästä ja vähemmän hyvästäkin kannattaa pitää kiinni, jos hän on sittenkin se oikea. Pidä kotisi perustus kunnossa ja järjestä teille kahdelle omaa aikaa nyt heti. Kultaranta Resortissa arjen nuhru vaihtuu luxukseen, jossa voitte viettää aikaa yhdessä joko aktiivisesti liikkuen tai rentoutuen tahtomallanne tavalla. Ihana ilta alkaa hyvällä ruoalla kauniissa miljöössä. Anna silmiesi tuikkia kilpaa tähtien kanssa.

Yhdessä ystävän kanssa

Hoida samalla kerralla kehoa ja mieltä. Tule yhdessä ystävän kanssa nauttimaan ainutlaatuisesta hyvänolon lomasta, jossa majoitutte todella tasokkaasti uuteen ja rauhalliseen huonteistohotelliin Naantalin Kultaranta Resortissa. Päivän voitte viettää hoidoissa, kuntosalilla, ohjatun liikunnan piristämänä tai parantaa maailmaa rentoutustuolissa. Suolahuoneessakin voi pistäytyä haukkaamassa annoksen tervehdyttävää happea. Kulttuurielämys on parhaimmillaan yhdessä ystävän kanssa. Majoituspaketin mukana tulevat liput kesäteatteri Emmaan Naantalin Kailon saarelle. Kesän 2010 esityksenä on Linnateatterin Seitsemän Veljestä neljän miehen voimalla. Oi tätä elämän ihanuutta!

Artikkelin tarjoaa:Kultaranta Resort

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.