Tarja Filatovin kassi:

- bataatti - hirvenlihaa - 2 viikunaa - karpaloita - avokado

Markus Maulavirran ja Tarja Filatovin menu:

Hirvi-kebab, karpalokastiketta ja grillattua bataaattia

hirvijauhelihaa hienoksi leikattua sipulia käristettynä cayannepippuria suolaa karpaloita smetanaa bataattiöljyä

Mausta jauheliha sipulilla ja mausteilla. Muovaa kebab-kepin ympärille ja paista kuumassa uunissa 8 minuuttia. Valmista kastike ensin keittämällä karpaloita smetanassa. Soseuta. Leikkaa bataatit ohuiksi viipaleiksi ja sivele öljyllä. Paahda kuumalla pannulla 15 minuuttia.

Täytettyä viikunaa

hirvijauhelihaa sipulia viikunaa sokeria vaniljatanko

Koverra viikunat ja täytä maustetulla hirvimurekkeella. Laita kuumaan uuniin 220 c:eeseen noin 8 minuuttiksi. Laita viikunasose ja sokeri kasariin, mausta vaniljatangolla ja hauduta hiljalleen viisi minuuttia. Tarjoa täytettyjen viikunoiden kera.

Karpalokiisseli

karpaloita sokeria vettä

Laita kaikki aineet kasariin ja kiehauta hetki. Soseuta ja suurusta kevyesti perunajauhoilla. Jäähdytä ja tarjoa kermavaahdon kera.

Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta

jääkarpaloita tomusokeria 2 dl kermaa 200 g sokeria

Keitä aineita hiljalleen 15 minuuttia ja tarjoa sokeroitujen karpaloiden kera.

Lue myös:

    Uusimmat