Tapparan Jukka Rautakorpi myöntää eripuran Jussi Tapolan kanssa: "Ei ainakaan happy familyä"

Jukka Rautakorpi kuvailee yhteistyötään Jussi Tapolan kanssa:"Ei mikään happy family" 7:20
Jukka Rautakorpi ja Jussi Tapola kertovat yhteistyöstään Tapparassa C Moren haastattelussa. Videolla myös Tapparan pitkäaikainen pelaaja Pekka Saravo kertoo näkemyksensä Tapparan toimintakulttuurista.

Tapparassa jo pian kymmenen vuotta vaikuttanut voimakaksikko Jukka Rautakorpi ja Jussi Tapola tuntevat toisensa jo niin hyvin, ettei heidän tarvitse aina väkisin yrittää olla asioista samaa mieltä.

Tapola tuli Tapparaan HPK:n ja nuorisomaajoukkueiden kautta Rautakorven palatessa tamperelaisseuraan kaudella 2012–13. Siitä lähtien ainakin jompikumpi – useimmiten molemmat – ovat olleet seuran tärkeissä tehtävissä mukana.

Tällä hetkellä Tapola hoitaa päävalmentajan paikkaa Rautakorven ollessa urheilujohtajana. Huhujen mukaan kaksikko ei aina ole edes puheväleissä keskenään. 

Juna kulkee silti eteenpäin. Tälläkin hetkellä Tappara porskuttaa SM-liigan kärkijoukossa.

– Ei ole ainakaan ”happy familyä” kyllä. Sopivasti olemme eri mieltä asioista ja haastamme toisiamme, Rautakorpi myöntää erimielisyydet C Moren haastattelussa.

Pitkään jatkunut yhteistyö on kuitenkin mahdollistanut sen, etteivät yhteenotot johda välittömästi umpikujaan.

– Kyllä tässä on siinä mielessä oppinut tuntemaan myös ihmiseen, luottamaan, ja sellainen lojaalisuus toimii, mutta koko ajan kuitenkin pitäisi mennä eteenpäin ja taas löytää uusia asioita tähän meidän prosessiimme, Rautakorpi sanoo.

Miten Jussi Tapola kuvailee yhteistyötään Rautakorven kanssa? Siitä lisää jutun videolla, jossa myös Tapparan pitkäaikainen avainpelaaja Pekka Saravo ottaa kantaa Tapparan toimintakulttuuriin.

Lue myös:

    Uusimmat