Tapparan hurja toinen erä murskavoiton takeena – kirvesrinnat naulasivat viisi maalia viidessä minuutissa

Tappara on terästä! – Kirvesrinnat iskevät taas kaksi maalia 23 sekuntiin 1:39

Tappara palasi komeasti voittojen tielle CHL:ssä, kun se murjoi tshekkiläisen Trinecin peräti 8-2.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jonka aikana Tappara tykitti peräti kuusi osumaa Trinecin verkkoon. Tappara iski erän ensimmäiset viisi maalia viiden minuutin sisällä.

Päätöserä oli molemmin puolin aikamoista pelailua ja kumpikin joukkue onnistui maalinteossa kertaalleen, joten Tappara nappasi komean voiton nimiinsä.

Tapparan Matti Järvinen ja Aleksi Elorinne viettivät kahden maalin iltaa. Heidän lisäkseen maalinteossa onnistuivat Juhani Jasu, Niko Ojamäki, Jere Karjalainen ja Antti Erkinjuntti.

Tapparan CHL-kausi jatkuu perjantaina, kun se kohtaa norjalaisen Storhamarin.

Elorinteen illan toinen maali vie Tapparan 7-1 johtoon 0:39

Elorinteen terävä laukaus vie Tapparan jo 6-0 johtoon 0:34

Kaksi maalia 18 sekuntiin! – avaustappiosta sisuunut Tappara tekee tuhoa 1:54

Järvinen luutii maalinedustalta Tapparan johtoon 0:47