Tappara-valmentaja Jussi Tapolalta hulvaton kuitti KooKoon onnekkaalle maalaajalle – lupasi oluet, jos yksi asia muuttuu

1:11
Aleksander Bonsaksen teki KooKoon toisen maalin onnekkaasti kimmokkeella Tappara-puolustaja Jere Rouhiaisesta.

Tappara otti vihdoin lauantaina kauden ensimmäisen jatkoaikavoittonsa, kun KooKoo kaatui jääkiekkoliigassa Michael Spacekin maalilla 3–2.

KooKoolla oli alla maalin tappio TPS:lle, ja nytkin päävalmentaja Jussi Ahokasta jäi harmittamaan Tapparan 2–2-tasoitus tasavajaalla.

– Hallitsimme päätöserää, siksi harmitti, Ahokas sanoi.

KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen oli vienyt vieraat johtoon kauden avausmaalillaan.

– Hänen roolinsa ei ole tehdä maaleja, mutta oli hieno maali. Muutti suuntaa Tapparan pakin (Jere Rouhiainen) perseestä, Ahokas sanoi.

Kaksi mestaruutta Tapparassa nykyisen päävalmentajan Jussi Tapolan alaisuudessa voittaneen Bonsaksenin edellinenkin maali tuli Tapparaa vastaan Hakametsässä, joulukuussa 2019. Lopulta Tappara voitti nyt KooKoota edustaneen Alexander Ytterellin tehtyä 3–2-maalin.

– Ytterellillä oli varmasti näyttöhaluja viime kauden seuraa vastaan, kahdelle muulle entiselle Tapparan pelaajallemme se oli jo tuttu asia, Ahokas sanoi.

Tappara on saanut vähintään pisteen kaikista kotiotteluistaan. KooKoo-ottelu oli kolmas jatkoajalle mennyt, kaksi edellistä Tappara oli hävinnyt.

– Jos Bonsaksen joskus tekee lämärillä maalin ilman että muuttaa suuntaa jostakin, niin tarjoan hänelle oluet, Tapola vakuutti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja