Tappara-tähdestä jatkoaikasankari, Kouvolassa 11 maalin ilotulitus – katso SM-liigan illan kaikki maalit

4:19
Maalikooste: Tappara - Kärpät

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua. Tampereella Tapparan ja Kärppien paremmuus ratkesi jatkoajalla. Kouvolassa KooKoo ja KalPa takoivat peräti 11 maalia.

Tampereella Kärpät pelasi viimeistä kertaa Hakametsässä ennen Tapparan ja Ilveksen Uros Live Areena -muuttoa. Illan taisto kääntyi kirvesrinnoille, kun tähtihyökkääjä Anton Levtchi napautti jatkoajalla 3–2-voittomaalin.

Maalikooste, Tappara–Kärpät:

4:19

Vaasassa hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko uinui pahasti Sporttia vastaan. Isännät olivat parempia selvin luvuin 4–0.

Maalikooste, Sport–Lukko:

4:05

Turussa SaiPa aloitti terävämmin Ville Petman osuman myötä. TPS kuitenkin nousi rinnalle ja meni menojaan. Sarjakärjelle lopulta 3–1-voitto.

Maalikooste, TPS–SaiPa:

2:11

Kouvolassa nähtiin kierroksen kovin tulitus, kun KooKoo ja KalPa iskivät yhteensä 11 maalia. KooKoo oli jatkuvasti edellä, vieden kamppailun nimiinsä lukemin 7–4.

Maalikooste, KooKoo–SaiPa:

5:03

Kierroksen maratonottelu nähtiin Mikkelissä, missä Jukureiden ja Ässien voittomaalikilpailussa haettiin pitkän kaavan kautta ratkaisua. Jarno Kärjen napakka rannelaukaus varmisti Ässille 4–3-voiton.

Maalikooste, Jukurit–Ässät:

6:04

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja