Tappara kohtaa Ruotsin mestarin, Lukolle helpompi arpa – CHL:n jatkopelien parit arvottu

Tappara löi lohkovaiheen päätösottelussaan ruotsalaisen Skellefteån 4-2.

Jääkiekon Champions Hockey Leaguessa jatkoon edenneistä suomalaisjoukkueista Lukko kohtaa seuraavalla kierroksella italialaisen HC Bolzanon ja Tappara ruotsalaisen Växjö Lakersin.

CHL:ssä on alkulohkojen jälkeen jäljellä 16 parasta joukkuetta. Lukko ja Tappara arvottiin pudotuspelikaaviossa samalle puolelle, mutta suomalaisjoukkueet eivät voi kohdata toisiaan ennen välieriä.

C-lohkon voittaneen Lukon seuraava vastus, italialainen HC Bolzano eteni jatkoon helpohkosta H-lohkosta, jossa se jätti taakseen Puolan ja Norjan mestarit.

Tapparalle sen sijaan tuli kovempi arpa, kun vastaan asettuu Ruotsin hallitseva mestari Växjö Lakers. Joukkue pelasi samassa alkulohkossa TPS:n kanssa. Turkulaiset voittivat Växjön kotonaan 3-1 ja kokivat vieraissa 2-4-tappion.

Tappara jyräsi E-lohkon voittoon ennen ruotsalaista Skellefteåta, saksalaista Eisbären Berliniä ja sveitsiläistä HC Luganoa.

Neljännesvälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 16.–17. marraskuuta. Toiset osaottelut ovat vuorossa 23.–24.11. Suomalaisjoukkueet aloittavat lohkovoittajina parit vieraskentiltä. Jatkoon etenevä joukkue ratkaistaan kahden ottelun yhteismaalien perusteella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja