Tapaa Katy, Leiza, Lily ja Aki – "Naiset" palvelevat asiakkaita Euroopan ensimmäisessä seksinukkebordellissa

"Lo sentimos pero el buzón de la persona a la que llama está lleno, por lo que no es posible dejarle un mensaje en este momento." Näin sanoo Barcelonaan avatun Euroopan ensimmäisen seksinukkebordellin puhelinvastaaja, joka on ollut täynnä jo monta päivää.

– Olemme pahoillamme, mutta tavoittelemanne henkilön puhelinvastaaja on täynnä, eikä hänelle voi jättää viestiä. Yrittäkää myöhemmin uudestaan. Kiitos ja kuulemiin. Tämän lähemmäs Barcelonassa pari viikkoa sitten avattua seksinukkebordellia emme pääse.

Lumidolls-palvelun osoite on salainen. Puhelinnumeroon ei tavallisestikaan vastata, ja nyt vastaajakin on täynnä. Sähköposteihin ei ole vastattu.

Paikallisten lehtitietojen mukaan omistajat, joista ainakin yksi on nainen, eivät vielä halua kommentoida mitään uuden bisneksensä sujumisesta.

Silti, vaikka osa puhelinvastaajan täyttäneistä viesteistä lienee toimittajilta, ei varmastikaan ole liioiteltua olettaa, että runsaasti julkisuutta saaneilla nukeilla on riittänyt myös asiakkaita.

Neljä hyvin luonnollista vaihtoehtoa

Seksinukkepalvelua tarjoavan ilotalon nimi on Lumidolls, ja se sijaitsee nettisivujen mukaan tarkemmin määrittelemättömässä osoitteessa aivan Barcelonan vanhan kaupungin ytimessä ja parhaalla turistialuella La Ramblan kävelykadun, Plaza Cataluña-aukion ja el Corte Inglés -tavaratalon läheisyydessä.

Tarkkaa osoitetta ei anneta "yksityisyyden varjelemiseksi". Varaukset tehdään netistä löytyvän yhteydenottolomakkeen tai puhelimen vastaajapalvelun kautta – silloin kun se ei ole täynnä.

"Naisia" on neljä: eurooppalainen 170 senttinen Katy, afrikkalainen 168 senttinen Leiza, aasialainen 161 senttinen Lily ja japanilainen animehahmo, 165 senttinen Aki.

Ensi vilkaisulla naisia ei tajua nukeiksi. Ainakin ulkonäkö on vakuuttava, ja samaa luvataan myös muilta atribuuteilta.

– Nuket ovat täysin luonnollisia niin liikkeissään kuin kosketettaessa. Ja kuten kaikilla naisilla, myös näillä on suu-, vagina- ja anaaliaukot, nettisivuilla kuvataan.

Lumidollsin mukaan seksinukkien tarkoituksena ei ole kilpailla prostituoitujen kanssa. Kokemuksen luvataan olevan "hauska" ja "erilainen" kuin vierailu prostituoidun luona.

Fantasiat toteen ilman rajoituksia

Uutuudenviehätyksen lisäksi bisneksen ydin lienee siinä, että toisin kuin oikeat naiset, nämä tytöt suostuvat ihan mihin tahansa.

– Niiden avulla voi toteuttaa joka ikisen fantasiasi – ilman minkäänlaisia rajoituksia. Yksin tai partnerisi kanssa, ihan niin kuin haluat, nettisivuilla mainostetaan.

Asiakkaiden eroottisten fantasioiden maksimoimiseksi he saavat etukäteen määritellä monia yksityiskohtia. Esimerkiksi sen, minkälaiset vaatteet nukella on päällä ja missä asennossa se kumppaniaan odottaa.

Valttikorttina onkin juuri valmius ja ihan minkälaiseen aktiin tahansa. Lisäksi ne ovat tietenkin ”kyltymättömiä”.

Lumidollsin mukaan seksi nuken kanssa on myös turvallista, jopa turvallisempaa kuin elävän naisen kanssa: jokainen aukko desinfioidaan huolellisesti käytön jälkeen. Asiakkaita muistutetaan liukasteiden ja kondomin käytöstä, joita molempia on tarjolla intiimeihin hetkiin käytetyistä tiloista.

Ei mikään halpa lelu

Katy ja sen kumppanit eivät ole halpoja kapistuksia. Jokainen niistä on maksanut lehtitietojen mukaan 5000-6000 euroa. Ne on valmistettu Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

Katy, Leiza, Lily ja Aki eivät puhu, mutta hiljaisuutta voi täyttää plasmatelevisioiden näyttämällä pornolla, jota on tietenkin valittavissa joka lajia.

Tunnin sessio seksinuken kanssa maksaa tavallisesti 120 euroja ja puolitoista tuntia 150 euroa. Avajaistarjouksena voimassa olevat kokeiluhinnat ovat 80 ja 100 euroa. Nuken saa viereensä myös koko yöksi, hinta sovittavissa. Eikä fantasioitaan tarvitse täyttää yksin, session voi tilata myös kimpassa.

Vastaavat seksinuket ovat jo hitti Japanissa ja Kiinassa. The Local-lehden mukaan niitä harrastavat erityisesti kaukana kodista työskentelevät miehet, jotka eivät halua olla vaimoilleen uskottomia.

Tulevaisuudenvisioissa virtuaaliseksi on arkipäivää. Ihmisten kumppaneina on myös robotteja, joiden kanssa paitsi tyydytetään seksuaalisia tarpeita myös muodostetaan parisuhteita ja ehkä joskus jopa mennään naimisiin.

Seksinuket ovat ensimmäisiä askeleita tähän suuntaan. Useiden tulevaisuudentutkijoiden mukaan seksiroboteista on tulossa uusi normaali, kirjoittaa Cecilia Rodriguez talouslehti Forbesin artikkelissaan

Lontoon yliopistossa viime vuoden lopulla pidetty konferenssi Love and Sex With Robots (Rakkautta ja seksiä Robottien kanssa) on yksi esimerkki siitä, että insinöörit ja ohjelmoijat kehittävät kuumeisesti nukkeja, joilla voi olla tunteita ja mielialoja. Tällaisia ohjelmoituja robotteja saattaa olla markkinoilla jo tänä vuonna 15 000 euron hintaan.

Seksi ihmisten välillä kohta historiaa?

Markkinoille odotellaan jo laajaa julkisuutta saanutta "Harmony" -kyborgia. Sitä valmistava kalifornialaisyhtiö Realdoll lupaa, että käyttäjä saa itse suunnitella myös uuden kumppaninsa persoonallisuuden. Luonnepiirteitä kerrotaan oleva 12, muun muassa ujous, älykkyys, sensuaalisuus ja naivius.

Myös ulkomuodon käyttäjä saa valita pitkälti itse. Valittavina on ihonväri ja -sävy, hiusten väri ja leikkaus, mutta myös genitaalialuetta voi muokata mieleisekseen. Eikä näitä ole tulossa vain miesten huviksi vaan tarjolla on myös miesmalleja.

Harmonya valmistavan Realdollin toimitusjohtaja Matt McMullenin yhtiö on myynyt vuodesta 1996 lähtien yhteensä noin 5000 seksinukkea, jotka eivät vielä ole robotteja. Harmonylta odotetaan enemmän.

– Asiakkaat voivat puhua Harmonylle, joka tekoälynsä avulla oppii pikku hiljaa tästä kanssakäymisestä. Sen kanssa voikin muodostaa vaihtoehtoisen suhteen, McMullen kertoo johtamansa yhtiön tulevaisuudenvisioista.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja