Mainos

Tanssituomarina vieraileva Jutta Urpilainen valotti tanssitaustaansa

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vierailevana tuomarina nähdään sunnuntaina kansanedustaja Jutta Urpilainen. Tuleva tuomarivieras paljastaa omaavansa itse myös vankan tanssitaustan.

Politiikka kohtaa glamourin sunnuntaina, kun kansanedustaja Jutta Urpilainen vierailee tuomarina Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. Urpilainen kertoo MTV.fille harrastaneensa tanssia lapsesta saakka.

– Olen harrastanut tanssiliikuntaa, kuten nykytanssia ja showtanssia, lapsesta asti kotiseurassani Kokkolan Jymyssä sekä Kokkolan Estraditaiteen koulussa. Olen myös kilpaillut ryhmäni kanssa valtakunnallisissa kisoissa ja valmentanut hetken aikaa omaa ryhmää, kansanedustaja kertoo.

Jutta Urpilainen haluaa kannustaa ihmisiä liikkumaan, ja muiden urheilulajien joukossa tanssi on yksi hyvä liikuntamuoto.

– Koin nuorena tanssin omaksi liikuntamuodoksi, mistä kertoo myös se, että lukion jälkeen opiskelin tanssia puoli vuotta Kälviän opiston tanssilinjalla.

Jorma Uotinen kertoi aiemmin tällä viikolla odottavansa Jutta Urpilaiselta erityisesti rohkeaa ja sanavalmista kommentointia. Vieraileva tuomari valottaa, millaisia kommentteja häneltä on odotettavissa sunnuntain suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

– Haluan olla kiittävä ja kannustava tuomari. Aluksi kiitän hyvistä harjoittelutuloksista, ja sitten kannustan harjoittelemaan jotain lisää, Jutta paljastaa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja