Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman erikoislähetys rikkoi kirkkaasti ennätyksen: "Lähes miljoona euroa syöpätutkimukselle"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma yhdisti voimansa Syöpäsäätiön kanssa hyvän asian puolesta suoran lähetyksen merkeissä. Ohjelmassa rikottiin ennätyksiä, sillä sen avulla syöpätutkimukselle kertyy ensi vuoden aikana lähes miljoona euroa.

VIDEO: Janne Virtanen Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä kampanjoitiin yhdessä syöpää vastaan.

Suosittu lähetys sai aikaan huikeaa menestystä, sillä ohjelman aikana kerättiin varoja syöpätutkimuksiin lähes miljoonan euron edestä.

– Pelkästään tämän ohjelman tuloksena kertyy ensi vuoden aikana lähes miljoona euroa syöpätutkimukselle. Saatiin kolme kertaa enemmän kuukausilahjoittajia kuin aikaisemmin. Rikottiin ennätyksiä, Syöpäsäätiön viestintä- ja varainhankintajohtaja Helena Hulkko iloitsee.

Lahjoitusvaroilla tuetaan kaikkia syöpiä

Lähetyksessä kehotettiin katsojia liittymään syöpäsäätiön säännölliseksi tukijaksi, johon lupautui ohjelman aikana lähes 7000 henkilöä. Katsojilla oli myös mahdollisuus tehdä kertalahjoitus, joka rikkoi myös ennätyksiä. Lahjoitusvarat menevät kaikkien syöpien tutkimuksiin.

– Olemme mykistyneitä ja todella onnellisia, että saatiin näin paljon lahjoittajia, Hulkko kertoo.

Lämminhenkisessä ja tunteita herättävässä suorassa lähetyksessä nähtiin joukko julkisuudesta tuttuja vieraita, joilla on omakohtaista kokemusta syövästä tai kamppailusta sen voittamiseksi.

– Kaikessa tekemisessä kunnioitetaan ja muistetaan, miten vaikean asian kanssa ollaan tekemisissä. Tanssi ja musiikki mahdollistavat niin ilon ja toivon välittämisen kuin epätoivon ja surun ilmaisun niihin tilanteisiin, kun sanat on sanottu eikä enää mitään keksi.

Lahjoittaminen on edelleen mahdollista. Syöpätutkimus Suomessa on paljolti lahjoittajien varassa, sillä valtion tuki terveyden tutkimukseen yliopistosairaaloissa on Hulkon mukaan romahtanut.

– Olemme hyvin kiitollisia jokaiselle meille lahjoittaneelle. He mahdollistavat tutkimuksen jatkumisen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja