Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa ennennäkemätön käänne – kilpailijat tanssivat tuomareiden kanssa!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaalijaksossa nähdään ennennäkemätön käänne. Kilpailijat pääsevät esittämään tanssin tuomareiden kanssa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi huipentuu 1.12. nähtävään finaalijaksoon. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään täysin uudenlainen käänne, kun arvovaltainen tuomaristo pääsee myös tanssiparketille. 

Tähtiparien suoritusta tuomaroivat Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen, joista kukin on saanut finaaliviikolla yhden finaaliparin mentoroitavakseen. Tuomari tekee mentoroimalleen parille koreografian heidän kanssaan ja myös tanssii itse siinä.

– Tämä tarkoittaa sitä, että tuomarit vastaavat kaikesta, niin koreografiasta kuin musiikistakin. Ja tirehtööri osallistuu myös itse esitykseen, Vappu Pimiä kertoi finaalijakson käänteestä sunnuntaina 24.22. nähdyn suoranlähetyksen lopussa. 

Tanssiparketilla nähdään upeat tähtiparit Christoffer Strandberg ja Jutta HeleniusJannika B ja Aleksi Seppänen ja Meeri Koutaniemija Matti Puro. Kaikki parit tanssivat finaalissa kolme tanssia.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali 1.12. MTV3-kanavalla kello 19.30 alkaen!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja