Tanskassa 13-vuotiaan tytön sieppauksesta pidätettyä miestä epäillään nyt myös vuonna 2016 kadonneen Emilie Mengin murhasta ja raiskauksesta

Tanskassa huhtikuussa kadonneen 13-vuotiaan Filippa-tytön katoamisesta pidätettyä 32-vuotiasta miestä epäillään nyt myös vuonna 2016 tapahtuneesta Emelie Mengin murhasta ja raiskauksesta. Asiasta kirjoittaa ruotsalaislehti Expressen.

Meng katosi kesällä 2016 ja hänen ruuminsa löytyi myöhemmin samana vuonna lammikosta Borupista, joka sijaitsee Roskildesta etelään, noin 65 kilometrin päästä siitä, missä hänet oli viimeisen kerran nähty.

– Mies on pidätettynä. Häntä epäillään laittomasta vapaudenriistosta, raiskauksesta ja Emelie Mengin murhasta, sanoo Kim Kliver poliisista Expressenille.

Nyt pidätetyn 32-vuotiaan epäillään omistaneen auton, jota käytettiin Mengin sieppauksessa. Auto löytyi lehden mukaan myöhemmin Slovakiasta.

Miestä epäillään myös toisesta ratkaisemattomasta tapauksesta. Miehen epäillään yrittäneen raiskata ja siepata koulun oppilaan puukolla uhaten vuonna 2022.

Nyt huhtikuussa kadonnut Filippa-tyttö löydettiin elossa asunnosta, jossa hän oli epäillyn kanssa. Miehen epäillään siepanneen Filippan ja syyllistyneen useisiin seksuaalirikoksiin.

Filippan löytämiseksi järjestettiin massiiviset etsintäoperatiot, kun lehtiä työkseen jakanut Filippa ei ollut palannut työvuorostaan kotiin.

Lue myös:

    Uusimmat