Tanskan prinssi Christian romanssihuhujen keskiössä – bongattu italialaisprinsessan kanssa

Tanskan tuleva kuningas on bongattu aatelisseurassa Monacossa.

Tanskan tuleva kuningas, pian 18 vuotta täyttävä prinssi Christian on bongattu italialaisprinsessa Maria Chiaran kanssa Monacossa, kertoo People.

18-vuotias prinsessa on italialaisen aatelissuvun kasvatti. Hänen isänsä on Castron herttua Charles ja äiti on prinsessa Camilla. Perheen nettisivujen mukaan sisilialinen aatelissuku hallitsi eteläistä Italiaa 150 vuoden ajan.

Sosiaalisen median vaikuttajana toimiva prinsessa Maria Chiara, Noton ja Caprin herttuatar bongattiin hiljattain Tanskan prinssi Christianin kanssa Monacon Grand Prix-kilpailussa. Maria Chiaran sisko prinsessa Caroline julkaisi kuvan kohtaamisesta omassa Instagramissaan. Kuvan julkaisun jälkeen kaksikko ajautui romanssihuhujen pyörteisiin.

Prinssi Christianin 18-vuotispäivää juhlitaan tanskassa lokakuussa ja juhliin kutsutaan aatelisia nuoria ympäri Euroopan. Peoplen mukaan on odotettavissa, että italialaisprinsessat nähdään myös kutsuvieraiden joukossa ja huhut kertovat, että prinssi ja prinsessa saattaisivat julkistaa suhteensa.

Tanskan kuninkaalliset ja italialaisaateliset ovat perheystäviä. Castron herttua Charles on prinssi Christianin sisaren, prinsessa Josephinen kummisetä.

Sisarukset ovat tunnettuja seurapiirijulkkiksia Italiassa ja molemmat työskentelevät hyväntekeväisyyden parissa sekä sosiaalisen median vaikuttajina. He ovat käyneet yksityiskouluja ja molemmat puhuvat sujuvasti kuutta kieltä.

Lue myös:

    Uusimmat