Mainos

Tanskan epäilty ampuja pidätetty – loukkaantui operaatiossa

Tanskassa Kööpenhaminan Christianiassa on pidätetty epäilty ampuja, kertovat tiedotusvälineet. Samalla otettiin kiinni myös toinen henkilö, joka kuuluu miehen tuttavapiiriin.

Expressenin mukaan epäilty loukkaantui pidätyksen yhteydessä.

Pidätys tapahtui lehden mukaan kahdeksan aikoihin aamulla Kööpenhaminan alueella ja sen yhteydessä aiheutui lyhyt laukaustenvaihto, jolloin epäilty haavoittui, lehti kertoo. Hänen vammojensa laatu on vielä epäselvä.

Ampumisesta tuli poliisille ilmoitus yhdentoista aikoihin eilisiltana, minkä jälkeen poliisi on jahdannut epäiltyä.

Välikohtauksessa ammuttiin kahta poliisia. Toinen poliiseista on saanut osuman päähän ja toinen jalkaan, kertoi Tanskan poliisi aiemmin Twitterissä. Päähän ammutun poliisin tila on edelleen erittäin vakava.

Molemmat haavoittuneet poliisit vietiin välittömästi leikkaukseen.

Lisäksi ampumisessa on haavoittunut yksi siviili. Hän sai osuman reiteensä luodista, joka ei ollut lähtöisin poliisien aseista.

Poliisi kertoi jo aiemmin saaneensa selvitetyksi epäillyn henkilöllisyyden, vaikka tätä ei oltu tuolloin vielä saatu kiinni. Mies on virkavallalle entuudestaan tuttu Kööpenhaminan huumepiireistä. Poliisi luonnehtii häntä vaaralliseksi.

– Tiedämme, kuka olet. Antaudu, sillä löydämme sinut ennemmin tai myöhemmin, poliisi totesi ampujalle julkisuuden kautta suunnatussa viestissä.

Ampuminen tapahtui poliisien rutiinitehtävän yhteydessä Christianiassa, missä on ollut aamuyön ja aamun ajan meneillään suuri poliisioperaatio. Poliisi on kehottanut sivullisia pysymään pois alueelta.

Myös poliisi Ruotsin puolella Malmössä on nostanut valmiuttaan.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.