Tangokuninkaalle sataa palautetta – söpöjä viestejä tuntemattomilta

Tuore tangokuningas Teemu Roivainen on ollut melkoisessa pyörityksessä kruunaamisen jälkeen.

Viikko sitten torstaina Seinäjoen Tangomarkkinoilla valittiin tangokuninkaaksi Teemu Roivainen. Perjantaina Roivainen suuntaa kiertueelle yhdessä tangokuningatar Maria Tyysterin kanssa. Kiertue alkaa Turusta ja Lohjalta.

– Tuntuu hyvältä lähteä kiertueelle, tätä on odotettu. On hienoa päästä lavoille, Teemu fiilistelee.

Roivainen on harrastanut musiikkia jo pitkään. 27-vuotias Roivainen on opiskellut Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta ja hän toimii ammattimuusikkona ja tuottajana. Seinäjoen Tangomarkkinat olivat muusikolle kuitenkin varsinainen näytön paikka suuren yleisön edessä.

– Jännitys purkautui oikeastaan jo Seinäjoella, oli se sellainen pikainen korkeakoulu, suoraa isoille lavoille. Nyt suuntaan kiertueelle mukavin ja rennoin mielin.

Vaikka Roivainen on toiminut jo pitkään aktiivisesti musiikin parissa, on hän suurelle yleisölle uusi tähti. Tangomarkkinoiden ja kuninkuuden tuoman näkyvyyden myötä Roivainen on saanut paljon uusia faneja. 

– Olen saanut paljon viestejä, ihan tuntemattomiltakin. Varsinkin esimerkiksi Facebookin fanisivun kautta. 

Entä treffipyyntöjä?

– Hmm, no ei varmaankaan ihan sellaista, Teemu nauraa.

– Halauksia ja sydämiä on viesteissä kyllä ollut, hän jatkaa.

Keikkatyöhön tottunut Roivainen ei koe, että hänen elämänsä olisi kuitenkaan täysin muuttunut voiton myötä. Konkreettisena muutoksena on ollut se, että omien nimikkokeikkojen myötä hänen on pitänyt hankkia tuuraajia muille keikoilleen. 

Teemun keikkakalenteri on täynnä pitkälle syksyyn. Reippain mielin lavoille suuntaava Roivainen lähettää faneilleen terveisiä:

– Tulkaa ihmeessä nykäisemään hihasta keikkojen jälkeen, tykkään vaihtaa kuulumisia 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja