Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Tandooribroileria ja McChicha-pinaattimuhennos 28.10.2000

Julkaistu 04.06.2001 15:46

toim. Sari-Leena Heilanen

Tandooribroileria


4-6 broilerin koipea tai rintafilettä
Marinadi:
2 limen mehu
4 tl suolaa
3 valkosipulinkynttä puristettuna
1 sipuli hienonettuna
1l korianteria
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl chiliä
2 tl inkivääriä
2-3 dl maustamatonta jogurttia
Sekoita marinadin ainekset keskenään laakeassa astiassa. Asettele broilerin palat marinadiin ja anna marinoitua yön yli jääkaapissa. Siirrä broilerit ja marinadi kevyesti öljyttyyn uunin kestävään astiaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja kypsennä broilereita noin 1 1/2 tuntia. Varmista kypsyys ennen tarjoilua. Broileri on kypsää, kun leikkauspinnasta tihkuva neste on kirkasta ja liha on täysin vaaleaa.

McChicha-pinaattimuhennos


400g pakastettua pinattia
1 sipuli
2 tomaattia
2 valkosipulin kynttä
1 limen mehu
1/2 tl suolaa
ölyä pannulle
Laita pannulle tilkka öljyä. Kuori ja silppua sipuli, kuullota sipulia pannulla. Kuutioi tomaatit. Lisää jäinen pakastepinaatti ja kuutioidut tomaatit pannulle. Mausta muhennosta valkosipulilla ja limen mehulla sekä suolalla. Tarjoa heti, jotta väri säilyy herkullisen vihreänä. Lisäkkeeksi sopivat hyvin vielä keitetty riisi ja magnochutney.

Lisää aiheesta:

Vuodelle 2026 osuu yhdeksän arkivapaata – näin ne sijoittuvat!Ostitko näitä kermaperunoita? Joukossa voi olla muovinpalojaOletko tullut ajatelleeksi? Eläinsuojeluyhdistykseltä tärkeä muistutus lemmikin omistajilleVoiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmallaEnnennäkemätön jauheliha kauppoihinTämä ruoka houkuttelee suomalaiset risteilylle – nyt laivoille keksittiin uusi valttikortti
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 09:02
    Juhlapyhät

    Vuodelle 2026 osuu yhdeksän arkivapaata – näin ne sijoittuvat!

  • 08:14
    Takaisinvedot

    Ostitko näitä kermaperunoita? Joukossa voi olla muovinpaloja

  • 06:46
    Lemmikit

    Oletko tullut ajatelleeksi? Eläinsuojeluyhdistykseltä tärkeä muistutus lemmikin omistajille

  • Eilen18:58
    Influenssa

    Voiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmalla

  • Eilen16:57
    Ruoka

    Ennennäkemätön jauheliha kauppoihin