Mainos

Tampereen tapon yrityksen tutkinta jatkuu – asunnossa olleiden lasten kuulemisesta ei vielä päätöstä

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut sunnuntai-aamuna Tampereen Jankassa tapahtuneen puukotuksen tutkintaa. Poliisi on kuullut epäiltyjä ja todistajia sekä tehnyt etsintöjä. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Toisilleen tuttujen miesten kesken oli syntynyt riitaa yksityisasunnossa Jankassa. Riita kärjistyi teräaseiden käyttöksi. Poliisi on ottanut kiinni tapauksen johdosta kaksi miestä. He ovat syntyneet vuosina 1978 ja 1990.

Poliisin mukaan kuulusteluissa on selvinnyt, että asuntoon on hakeuduttu tarkoituksella ja molemmat epäillyt ovat olleet teräasein aseistautuneita.

Asunnossa oli puukotuksen aikaan kaksi pientä lasta. Poliisi kertoo, että päätöstä lasten kuulemisesta ei ole vielä tehty. Lapset eivät saaneet fyysisiä vammoja tapahtumissa.

Asunnonhaltija sai lukuisia teräasevammoja.

Poliisi kertoo, että lapsen kuulemista harkitaan aina tapauskohtaisesti. Silloin kun tapauksesta saadaan riittävä selvyys ilman lapsen kuulemista, kuuleminen jätetään tekemättä.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Vangitsemisvaatimus on jätettävä Pirkanmaan käräjäoikeuteen keskiviikkonna kello 12.00.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.