Mainos

Tampereen perussuomalaiset pöyristyivät Kiemungin erottamisesta: "Tuomitsemme päätöksen täysin älyvapaaksi"

Tampereen perussuomalaiset ovat tyrmistyneitä puheenjohtajansa Terhi Kiemungin erottamisesta puolueesta. 

Tampereen perussuomalaiset ilmoittaa mielipiteestään tiedotteessa, jonka allekirjoittajina ovat osaston 2. varapuheenjohtaja Heikki Luoto, sihteeri Elisa Hiltunen ja taloudenhoitaja Seikku Kaita. Tiedote on julkaistu eilen.

– Me allekirjoittaneet Tampereen Perussuomalaisten hallituksen nimenkirjoittajat olemme pöyristyneitä tänään saamastamme tiedosta. Hallituksemme puheenjohtaja, yhdistyksemme keskeinen voimavara, on erotettu puolueesta eilen, osasto sanoo eilen lauantaina julkaistussa tiedotteessaan.

– Paheksumme puoluehallituksen kyseenalaista päätöstä ja tuomitsemme sen täysin älyvapaaksi kolme päivää ennen vaalilistojen lukitsemista.

Perussuomalaiset erotti Terhi Kiemungin puoluehallituksen kokouksessa perjantaina. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo sanoo, että erottamisen syitä ei avata, mutta kertoo päätöksen olleen yksimielinen.

– Nyt ei ole aika luovuttaa, vaan oikaista rivit. Puolueesta tai Tampereen Perussuomalaisista eroaminen saattaa olla "vastapuolen" tarkoitus. Jatkamme siis vaaleihin ja kesäkuun puoluekokoukseen entistäkin vahvemmin suomalaisten tamperelaisten puolesta taistelemista, Tampereen perussuomalaiset sanoo tiedotteessaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.