Mainos

Yllätyskäänne: Puolueesta erotettu Kiemunki jatkaa Tampereen perussuomalaisten puheenjohtajana

Perussuomalaisista perjantaina erotettu tamperelainen paikallispoliitikko Terhi Kiemunki jatkaa perussuomalaisten paikallisjärjestön Tampereen Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana.

Tampereen perussuomalaiset ilmoittaa asiasta Facebookissa tiedotteella. Puoluehallitus erotti Kiemungin perjantaina. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo perusteli erottamista muun muassa matkalaskuihin liittyvillä epäselvyyksillä. Paikallisyhdistys päätti jatkaa Kiemungin puheenjohtajuutta puoluehallituksen päätöksestä huolimatta.

Tamperelainen-lehti muistuttaa uutisessaan, että perussuomalaisten sääntöjen mukaan puolueeseen kuulumaton henkilö ei voi olla vastaavan järjestön puheenjohtaja. Lehti pitää tilannetta erikoisena.

Tiedotteessa kerrotaan, että hallitus päätti yksimielisesti kokouksessaan, että Kiemunki jatkaa puheenjohtajana. Perusteluna tälle kerrotaan, että vaalikiireiden vuoksi yhdistys ei voi tehdä henkilöstövaihdoksia.

Tiedotteessa korostetaan, että Kiemungilla on hallituksen täysi luottamus. Yhdistys sen sijaan kyseenalaistaa puoluehallituksen päätöksen, koska päätös vaikeuttaa yhdistyksen mukaan puolueen kenttäväen vaalityötä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.