Tämän takia Elizabeth Hurley, 55, esiintyy vähissä vaatteissa somessa: "Sen takana on syynsä"

Näyttelijä Elizabeth Hurley kertoo, miksi esiintyy usein vähissä vaatteissa.

55-vuotiaan tähden Elizabeth Hurleyn fanit huomasivat sosiaalisessa mediassa tähden jakavan todella usein paljaita kuvia itsestään, joissa hän poseeraa bikinit yllään. Vastaavanlaisia otoksia on otettu muun muassa rannalta, oman talon pihalta, sekä lumen keskeltä. Joissain kuvissa näyttelijä poseeraa jopa ilman yläosaa.

Nyt näyttelijä kertoo lehtihaastattelussa, että sähäköiden otoksien tarkoituksena oli myydä hänen uima-asumallistoaan pandemian aikana.

– Minulla on oma uimapukumallisto. En normaalisti keikistelisi niin paljon uima-asuissa, mutta sen takana on syynsä, miksi keikistelen niin monissa.

– Emme ole saaneet mennä lomalle 14 kuukauteen. Minulla on uimapukuyritys ja en ole ollut rannalla. Olemme yrittäneet myydä sen mitä voimme. Olemme yrittäneet improvisoida, tähti kertoo.

Hurley on saanut myös kuvista paljon negatiivista palautetta. Hän kertoo osanneensa laittaa ne toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

– Mielestäni ihmiset ovat ilkeitä naisille ja en usko, että niin pitäisi olla. En voi sanoa olevan tuollaisten kommenttien fani.

Lähde: Page Six. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja