Kiukutellut Ronaldo joutui nöyrtymään täydellisesti – Manchester United komensi supertähden juniorien sekaan

Kaikki merkit viittaavat siihen, että Cristiano Ronaldon ura Manchester Unitedin riveissä on tulossa päätökseensä. Hyllytetty portugalilainen harjoitteli perjantaina yksin Carringtonin harjoituskeskuksessa.

Ronaldo nousi viime keskiviikkona otsikoihin Manchester Unitedin 2–0-kotivoitossa Tottenhamista Valioliigassa keskiviikkoiltana, vaikka ei pelannut ottelussa minuuttiakaan. Supertähti poistui kiukkuisen oloisena pukusuojaan jo ennen ottelun päätösvihellystä, mikä käänsi päitä niin vaihtopenkillä kuin katsomossa.

Ronaldolle on herunut Manchester Unitedissa tällä kaudella todella vähän peliaikaa manageri Erik ten Hagin alaisuudessa, etenkin supertähden uran aiempiin kausiin verrattuna.

Ten Hag vahvisti perjantaina lehdistölle, että Ronaldo oli kieltäytynyt menemästä kentälle Tottenhamia vastaan.

Manchester United tiedotti torstaina, ettei Ronaldo ole mukana kokoonpanossa, kun United kohtaa Chelsean huippuottelussa lauantaina. Ronaldo antoi oman pahoittelunsävyisen lausuntonsa tapahtuneesta myöhemmin.

Tuoreimpana käänteenä Ronaldo vaikuttaa olevan hyllytettynä Unitedin edustusjoukkueen toiminnasta aina harjoituksia myöten.

Hyökkääjän nähtiin saapuvan Carringtoniin, joukkueen harjoituskeskukseen, varhain perjantaiaamuna samaan aikaan seuran U21-pelaajien kanssa. Portugalilainen harjoitteli kuitenkin yksin.

Ronaldon on spekuloitu lähtevän seurasta ovet paukkuen heti tammikuussa, kun siirtoikkuna aukeaa. Toistaiseksi halukkaita ottajia ei kuitenkaan ole ilmaantunut jonoksi, sillä tähtipelaajan palkka on monelle seuralle liian kova pala purtavaksi.

Pikkufani karkasi järjestysmiehiltä halaamaan Cristiano Ronaldoa 0:51
Tunteikas hetki: Pikkufani karkasi järjestysmiehiltä halaamaan Cristiano Ronaldoa.



Lue myös:

    Uusimmat