Tämän ikäisenä seksi maistuu suomalaisista parhaimmalle – lue, miksi!

Helmen lukijat ovat vahvasti sitä mieltä, että seksielämä on parhaimmillaan vanhemmiten. Lisäksi suuri osa vastaajista uskoi seksielämänsä kokevan parannuksen iän kypsyessä oikeaksi. Lue, miksi!

Helmi kysyi viime viikolla lukijoiltaan, miten heidän seksielämänsä oli muuttunut iän myötä. Likemmäs puolet vastaajista, 45 prosenttia, kertoi kypsyneensä seksin saralta iän myötä ja seksuaalisuuden olevan nyt vanhemmiten kukassaan. 21 prosenttia taas kertoi uskovansa seksielämänsä paranevan iän myötä.

Lukijoiden mukaan myytti yliviriilistä nuorten seksielämästä ja seksuaalisista seikkailuista tuntuu siis olevan puppua ja nautinnollisimmat hetket koetaan vasta iän kartuttua. Lue, miksi!

Seksi on aikuisten oikeasti aikuisten juttu!

Liki puolet kyselyyn vastanneista ilmoitti seksielämänsä parantuneen vanhemmiten. Vanhempana moni oli muuttunut avoimemmaksi ja mainitsi nauttivansa seksuaalisuudestaan enemmän. Ikään ja seksiin liitettiin estottomuus, villeys ja rohkeus ja nelikymppisen aikuisen mainostettiin tuntevan oma vartalonsa ja tietävän, mitä haluaa.

Suuri osa parikymppisistä vastaajista uskoi seksielämänsä vielä paranevan iän myötä. Parannus johtui äänestäneiden mukaan iän myötä karttuvasta itsevarmuudesta.

– En enää haluaisi olla parikymppinen, ei ikinä enää! Voiko olla totta, että elämä maistuu päivä päivältä paremmalta! Olen alle nelikymppinen ja nautin seksistä enemmän kuin koskaan. Lapset on tehty ja voin jo ottaa omaa aikaa. Opettelen tuntemaan itseäni, seikkailen itsessäni! En ole täynnä suuria odotuksia, nautin pienistä tuntemuksista – häpeilemättä! Tiedän, että olen seksikäs. En vertaile itseäni pornolehtien pikkutyttöihin meikattuine värkkeineen, täytettyine rintoineen. Mieheni vierestä nousee aamuisin samannäköinen muija kuin illallakin. Olen ylpeä itsestäni, sillä olen säilyttänyt seksuaalisuuteni, vaikka meni vuosia vuosia, jolloin en voinut ajatella juurikaan itseäni. Nautin elämästä ja seksistä. Aikuisen naisen seksi on kaikkea muuta kuin orgasmihakuisuutta! Aikuinen nainen voi nauttia ja löytää aivan uusia ja yllätyksellisiä ulottuvuuksia.

– Olen estoton, villi ja rohkea.Tiedän mitä haluan ja kerronnäytän sen miehelle. Nautin toisesta ja yhteisestä retkestä. Hyväksyn vartaloni sellaisena kuin olen ja olen Onnellinen Naisena. Ainut haaste on löytää samanmoinen mies kumppaniksi, koska vanhemmat miehet jo alkavat jäähdytellä ja ehkä pelkäävät halukasta naista..

– Jos olisin tiennyt, mitä seksi todella on, olisin nuorena odottanut sitä ensimmäistä kertaa. Ihan liian aikaisin tuli seksi nuoren tytön elämään. Mitä enemmän ikää, sen parempaa seksi on, kun tuntee itsensä ja luottaa itseensä. Nuorena sitä ei osannut edes aavistaa mitä tuleman piti... Taisin olla 25, kun aloin ymmärtää, mistä oikein oli kysymys, vaikka kumppaneita oli siihenkin mennessä ollut useita.

– Tietysti iän myötä tulee kokemustakin. Tietää, mikä tuntuu hyvältä, ja mitä haluaa. Kierukka ei vainoa ajatuksissa, vaan luotan siihen. Osaan nauttia vapaammin.


– Seksi ei ole seksiä, vaan kokonaisvaltaista eroottisuutta. Orgasmit ovat huippuluokkaa. Vapautunutta ejakulaatiota. Olen nainen.

– Uskallan olla vapautunut ja rohkea. Epävarmuus on kaikonnut iän myötä. Tämä on seksuaalisesti elämäni parasta aikaa.

– Nuorempana ei osannut nauttia, eikä tiennyt oikeita kikkoja. Nyt tyydyttävämpää ja hauskempaa.

– Olen 50-vuotias ja seksi on ihanaa. Harrastan sitä vähintään yhtä paljon kuin nuorempana. Tai enemmänkin, kun nyt ei ole parisuhde ja yhden miehen tarpeet esteinä.

– Olen 21, joten kuitenkaan ihan hirveän kauaa en ole kerennyt vällyjen välissä pyörimään mummiin verrattuna. Uskon kuitenkin, että kyllä sitä vähintään varmemmaksi ja tietoisemmaksi muuttuu itsestään ja omista haluistaan. Ja jos jossain vaiheessa sattuu käymään niin huonosti, että himot laskevat, nousevat ne jossakin vaiheessa taas korkeammalle. Harrastakaa ja nauttikaa seksistä!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja