Tottakai tämäkin tarvitaan: älypyykkipoika!

Äly on päivän sana, varsinkin erilaisiin arkisiin laitteisiin yhdistettynä. Järki ei tietenkään aina välttämättä kulje älyn matkassa. Asioiden internet (IoT, Internet of Things) tekee tuloaan kovaa vauhtia, joten johan olikin korkea aika, että joku esittelee älypyykkipojan. Ilmeisesti ensimmäisenä apajille ennätti pyykinpesuaineistaan tuttu OMO.

OMOn Australian siipi on esitellyt Peggyn, älykkään pyykkipojan, joka pelastaa pyykinpesijän yhdessä asiaan kuuluvan älypuhelinsovelluksen kanssa. Peggy on oranssi, muovirunkoinen pyykkipoika, jonka varustukseen kuuluvat valo-, lämpötila- ja kosteusanturit, WLAN-yhteys, akku ja USB-lataus. Pyykkipoika tarkkailee antureillaan vallitsevaa säätilaa ja kertoo lähiverkkoyhteyden kautta älypuhelimen käyttäjälle, kun on aika hakea pyykit ulkoa sateensuojaan.

Peggyn läheinen apulainen on tietysti älypuhelinsovellus, jonka avulla käyttäjä voi määrittää, mihin aikaan pyykit tulisi viimeistään laittaa koneeseen pesuun. Kun sovellukselle kertoo pesuohjelman pituuden, se osaa kertoa, kuinka paljon pyykeillä on pesun jälkeen aikaa kuivua ennen seuraavaa sadetta. Lisäksi sovellus voi muistuttaa, kun pesuohjelma on valmis.

OMOn Peggy on tietysti todella tervetullut uusi älylaite, sillä onhan pyykinpesu ja -kuivatus perinteisesti ollut suorastaan ylitsepääsemättömän vaikeaa. Peggy on vielä kehitysvaiheessa, mutta OMOn Australian sivuilla on jo lomake, jonka kautta kiinnostuneet voivat ilmoittautua, jotta pääsevät ensimmäisten joukossa iskemään näppinsä älypyykkipoikiin.

Lue myös:

    Uusimmat