Tämä on Simon Cowellin nuorekkuuden salaisuus

Simon Cowell tekee kaikkensa näyttääkseen nuorekkaalta. Tähti turvautuukin lisähappeen, Female First uutisoi.

Simon Cowellilla on erikoinen tapa pitää itsensä nuoren näköisenä. Tähti hengittää nimittäin ekstrahappea näyttääkseen ikäistään nuorekkaammalta. 52-vuotias musiikkimoguli uskoo, että lisähapen nauttimisesta säännöllisesti on apua.

– Simon tietää, ettei hän enää nuorru ja hän yrittää kaikin tavoin taistella sitä vastaan. Hän sanoo, että lisähappi rentouttaa ja pitää stressin poissa, lähde kertoo Sun-lehdelle.

Cowell on kertonut käyttävänsä terveysvaikutteisia vitamiineja, jotka tuntuvat vaikuttavan miehen mukaan koko kehossa. Tähti suositteli niitä jopa naistutulleen, jolle syntyi vitamiineista mieluisia vaikutuksia.

– Viisi minuuttia ennen lähetystä hän oli yhdessä pukuhuoneessa ja sai kaksi orgasmia sinä aikana. Tämä on tositarina, Cowell sanoo.

Cowell on päässyt eroon epäterveellisistä tavoista, kuten tupakoinnista. Hän käytti apunaan terapiaa. Kyseessä oli uudenvuodenlupaus.

– Simonin äiti ja jotkut hänen läheisimmistä ystävistään ovat valittaneet hänelle tupakoinnista. Hänen isoisänsä Robert oli kova tupakkamies, joka kuoli keuhkosyöpään. Hänen isällään on ollut sydänkohtaus. Se on saanut Simonin ajattelemaan pitkään ja hartaasti terveyttään, lähde kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat