Mainos

Tämä on naiselle tärkeintä seksipartnerin valinnassa

Miehen tuoksu on tärkein ominaisuus naisen seksuaalisen halun herättäjänä, mutta esimerkiksi myös vaniljan tai kahvin tuoksu saa naisen halukkaaksi.

Nainen: oletko huomannut hajuaistisi olevan tavallista skarpimpi, kun sinulla on ovulaatio? Rachel Herzin johtama tutkimusryhmä Brown Universityssä on tehnyt kaksi suurta tutkimusta, jotka vahvistavat, että miehen tuoksu on kaikista tärkein ominaisuus määrittämään sen, herättääkö hän naisen seksuaalisen halun vai ei.

Ominaistuoksu on kytköksissä vastustuskykyymme, ja naisia viehättävät miehet, joilla on tuoksunsa perusteella samankaltaiset MHC-geenit ja näin kaksikolla mahdollisuus saada terveitä jälkeläisiä, paljastaa The Chart CNN.comissa.

Mitkä muut tuoksut saavat naiset hyvälle tuulelle ja halukkaiksi? Miesten tuoksuja varten tutkimustyötä tehnyt Alan Hirsch kartoitti naisten tuoksumieltymyksiä ja tuli siihen lopputulokseen, että tuoksumieltymyksissä on maantieteellisiä eroja. Esimerkiksi New Yorkissa naisten mielestä ihanin tuoksu oli kahvi, kun taas Los Angelesin naiset pitivät laventelista. Chicagossa tykättiin Vaniljasta, Houstonissa grillauksen hajusta ja Atlantassa kirsikoista.

Puhtaan pyykin tuoksu viehätti eniten Philadelphian naisia, kun taas Dallasissa kiehtoi savun haju. San Diegon tytöt pitivät eniten aurinkorasvan ja meren tuoksusta, kun taas Minneapolisissa vasta leikattu ruoho helli eniten hajuaisteja.

Nainen, mikä tuoksu saa sinut syttymään? Kommentoi alla olevassa kommenttiosiossa.

MTV3/Helmi

Lähde: The Chart, CNN.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.