Tämä maali sai Pep Guardiolan hykertelemään – Manchester City -luotsilla käsissään tuleva timantti: "Tuollaista taitoa on vaikea löytää"

3:06
Manchester City mässäili maaleilla Club Bruggen vieraana – Cole Palmer iski uransa ensimmäisen UCL-osuman komealla tavalla.

Manchester Cityn valmentajalla Pep Guardiolla oli aihetta kehuihin, kun englantilaiseuran 19-vuotias lupaus Cole Palmer iski uransa ensimmäisen Mestarien liiga -maalin tiistaina Club Bruggen verkkoon. 

Pääkuvan video: Manchester City mässäili maaleilla Club Bruggen vieraana – Cole Palmer iski uransa ensimmäisen UCL-osuman komealla tavalla. 

Cityn junioreihin jo yli vuosikymmen sitten liittynyt Palmer pääsi kentälle 25 minuuttia ennen täyttä aikaa, eikä aikaakaan kun pallo oli belgialaisisäntien verkossa. Alkukaudella myös kahdessa Cityn Valioliiga-ottelussa pelannut ja toisessa niistä osunut Palmer lisäsi vieraiden johdon 4-0:aan 5-1-voitossa

– Colella on erityistä lahjakkuutta aivan rangaistusalueen ulkopuolella. Tuollaista taitoa on vaikea löytää, Pep Guardiola kehui Reutersin mukaan. 

– Kun hänellä on pallo jalassaan noilla paikoilla, se päätyy usein verkon perukoille. 

Guardiola lisäsi, että vaikka Palmer harjoittelee ykkösjoukkueen mukana ja imee oppia jatkuvasti, nuorukaisen vakituinen paikka on vielä reservinipussa. 

– Olen iloinen hänen maalistaan. Hän olisi voinut tehdä muutamia vähän parempia ratkaisuja, mutta se on normaalia. Tämä toi kokemusta, Guardiola summasi. 

Espanjalaisluotsilla on jo puolestaan kokemusta suurimaalisista voitoista Mestarien liigassa. Tiistainen oli jalkapallotilastoihin erikoistuneen OptaJoen mukaan Guardiolle luotsina peräti uran 19:s tulos, jossa hänen valmentamansa joukkue on tehnyt vähintään viisi maalia. Mestarien liigan vastaavan tilaston kakkospaikkaa jakavat Alex Ferguson ja Arsene Wenger, molemmilla vyöllään kahdeksan vähintään viiden osuman iltaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja