Tämä kuva kertoo kaiken Yhdysvaltojen kireästä tilanteesta – hampaisiin asti aseistetut militantit osoittavat mieltään: "Aseita täältä ei kyllä puutu"

Turvajärjestelyt Washingtonissa on viritetty äärimmilleen Joe Bidenin virkaanastujaisia varten – kirjeenvaihtaja Mari Karppinen kertoo, minkälainen tunnelma paikan päällä vallitsee 3:08
Katso videolta, minkälainen tunnelma Yhdysvalloissa on tällä hetkellä.

Turvajärjestelyt Washingtonissa on viritetty äärimmilleen vallanvaihdon alla. Eilen illalla kongressirakennus suljettiin läheisen tulipalon takia. 

Uutistoimisto AP:n mukaan liittovaltion poliisia FBI:ta on kehotettu tekemään selvitys tuhansista kansalliskaartin sotilaista, jotka saapuvat turvaamaan Bidenin virkaanastujaisia huomenna.

Eri puolilla maata ääriliikkeet ja Trumpin tukijat ovat järjestäneet pieniä protesteja vaalitulosta vastaan.

MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Mari Karppinen vieraili Richmondissa Virginiassa, missä on osoitettu mieltä aseoikeuksien ja Trumpinkin puolesta. 

Videolla Karppisen takana näkyy äärioikeistoryhmä lukuisten aseiden kanssa. Miehet tuijottavat intensiivisesti kameraan ja eräs heistä tekee kädellään yleensä puhelimeksi tai eräänlaiseksi tuuletukseksi tunnistettavan käsimerkin sen jälkeen, kun Karppinen mainitsee ryhmän nimeltä.

– Aseita täältä ei kyllä puutu, Karppinen summaa tilanteen.

Katso ylhäällä olevalta videolta Karppisen ja muun muassa patrioottien kommentit paikan päältä! 

Lue myös:

    Uusimmat