Tämä JYP-puolustajan taklaus kuumensi tunteet Porissa – vääryyttä kokenut Ässien hyökkääjä hyökkäsi takaapäin kimppuun

Tunteet kuumenivat Ässien ja JYPin välisen SM-liiga-ottelun toisessa erässä keskiviikkona.

Tilanne käynnistyi, kun JYP-puolustaja Aleksi Salonen taklasi Ässien Niko Kivelää selkään JYPin puolustusalueella. Kivelä lensi kasvot edellä päin laitaa, mutta ponnahti nopeasti jäästä selkänsä kääntäneen Salosen kimppuun.

Kivelän takaapäin ottama kurkkuote kääntyi pian painiksi, joka katkesi muiden pelaajien ja tuomarien väliintuloon. Suunsoitto sen sijaan jatkui vielä hyvän tovin.

Tuomaristo muisti tilanteesta Salosta kahden minuutin jäähyllä selästä taklaamisesta ja kymmenen minuutin käytösrangaistuksella. Kivelä sai kahden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta.

JYP johtaa ottelua kahden erän jälkeen 2–0 Jarkko Immosen ja Mikko Salmion maaleilla. Molemmilla osuma oli kauden ensimmäinen.