Tämä helppo kikka parantaa todennäköisyyksiä saada kadonnut puhelin takaisin

Eräs pieni muutos puhelimesi taustakuvaan voi moninkertaistaa mahdollisuutesi saada kadonnut puhelimesi takaisin, kertoo Today.

Kesällä julkaistu Asurion-yrityksen testi paljasti kikan, joka voisi kolminkertaistaa mahdollisuuden saada kadonnut puhelin takaisin.

Kikka oli hyvin simppeli: lukitun puhelimen taustakuvassa oleva teksti "jos löydät tämän puhelimen, ota yhteyttä tähän numeroon/sähköpostiin" esimerkiksi ystävän tai perheenjäsenen puhelinnumerolla tai omalla sähköpostiosoitteellasi varustettuna.

Asurion kadotti tarkoituksella puhelimia kolmeen suureen kaupunkiin Yhdysvalloissa, ja taustakuvatekstillä varustetut puhelimet saatiin takaisin kolme kertaa todennäköisemmin kuin muut.

VIDEO: Tunnistatko, kumpi iPhone on aito? Artikkeli jatkuu videon alla.

Hiljattain myös NBC:n Jeff Rossen toteutti vastaavan kokeilun "hukkaamalla" 10 puhelinta ostoskeskuksiin, kahviloihin ja ravintoloihin New Yorkissa. Viidessä puhelimessa oli yhteystietoteksti lukitusnäytöllä, viidessä ei ollut.

Siinä missä Rossen sai kaikki tekstillä varustetut puhelimensa takaisin, hän ei saanut yhtään yhteydenottoa muista puhelimista. Yhteenkään niistä ei edes vastattu, kun hän yritti soittaa.

Useimmiten älypuhelimet on lukittu pääsykoodilla tai sormenjäljellä. Vaikka on hienoa, että turvallisuudesta huolehditaan, tämä vaikeuttaa puhelimen palauttamista. Niinpä taustakuvaan lisätty teksti voi moninkertaistaa mahdollisuutesi saada puhelin takaisin. Esimerkiksi iPhonessa saat lisättyä tekstiä haluamaasi kuvaan puhelimen oman kuvanmuokkaustoiminnon avulla.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja