Tältä se näyttää! Heikki Kinnusen tähdittämän uuden Mielensäpahoittaja-elokuvan traileri julki

Mielensäpahoittaja Jani Leinosen silmin 5:47

Toisen Mielensäpahoittaja-elokuvan Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja traileri on julkaistu. Klipissä nähdään ensimmäistä kertaa Heikki Kinnusen tulkintaa Mielensäpahoittajasta.

Elokuun 24. päivänä ensi-iltansa saavan ohjaaman Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan trailer on julkaistu. Trailerissa nähdään elokuvan päähenkilö Mielensäpahoittaja (Heikki Kinnunen) ja hänen pojantyttärensä Sofia (Satu Tuuli Karhu).

Mukana ovat myös Mielensäpahoittajan naapuri Kolehmainen (Sulevi Peltola), poika (Jani Volanen), miniä (Elina Knihtilä), toinen poika (Iikka Forss) ja tämän vaimo (Mari Perankoski).

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvaa kuvattiin Hämeenlinnan lisäksi Tuusulassa, Vihdissä, Helsingissä ja Kirkkonummella.

Tiina Lymi on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Mielensäpahoittaja-romaanit kirjoittaneen Tuomas Kyrön ja Juha Lehtolan kanssa.

Dome Karukosken ohjaamassa Mielensäpahoittaja-elokuvassa (2014) päärooliin näytteli Antti Litja.

Katso Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan traileri alla! Katso ylempänä myös Tuomas Kyrön ja taiteilija Jani Leinosen haastattelu Huomenta Suomessa kesältä 2017.


Lue myös:

    Uusimmat