Tältä näytti Kirsi Alm-Siiran ensiesiintyminen Maikkarilla vuosien takaa – uutisankkurilta paljonpuhuva reaktio videoon: "Ai kauheeta!"

Tältä näytti Kirsi Alm-Siiran ensiesiintyminen tv:ssä vuosien takaa – uutisankkurin paljonpuhuva reaktio videolla:"Ai kauheeta" 3:13
Katso video: Tällainen oli Kirsin reaktio 14 vuotta vanhaan ankkurointiinsa!

Kirsi Alm-Siira juonsi ensimmäisen uutislähetyksensä vuonna 2005. Lähetyksen näkeminen herätti hänessä vahvan reaktion 14 vuoden jälkeen.

– Ai kauheeta. Mä oon ihan paniikissa, Alm-Siira sanoo videon nähtyään.

Alm-Siira ei muista ensimmäisestä uutislähetyksestään muuta kuin sen, että häntä jännitti todella paljon.

– Olin odottanut tuota lähetystä kuin kuuta nousevaa, että voi vitsit nyt pääsen näyttämään.

Uutisankkuriksi Alm-Siira päätyi aikanaan siksi, että hän oli aina halunnut päästä töihin uutisiin. Ehkä se oli juuri syy sille, miksi ensimmäisen lähetyksen juontamiseen liittyi niin kovat paineet.

– Olin ladannut itselleni järjettömät paineet. Mielestäni en ole tuossa yhtään oma itseni.

Diktaattorin hirttäminen jäi pysyvästi mieleen

Mieleenpainuvimmat uutislähetykset ovat liittyneet suuriin uutistapahtumiin. Erityisesti Alm-Siiran mieleen on jäänyt ylimääräinen uutislähetys Irakin entisen diktaattorin Saddam Husseinin teloituksesta vuodelta 2006.

– Näin ne kansainvälisiltä uutistoimistoilta tullut kuvat, joissa hirttäminen näytettiin. Se oli hirveää ja jäi mieleen.

Vuosien varrella on sattunut monenlaisia kömmähdyksiä

Enää Alm-Siiraa ei pelota kameran eteen meneminen. Vuosien varrella suorissa uutislähetyksissä on sattunut myös kaikenlaisia kömmähdyksiä. Hän on esimerkiksi aivastanut ja pudonnut tuolilta kesken uutislähetyksen.

– Sen jälkeen jos on pudonnut tuolilta suorassa lähetyksessä, en tiedä mikä voi olla jotenkin oudompaa tai pahempaa, Alm-Siira nauraa.


Otsikkoa muokattu 19.10 klo 11.14: Kyse ei ollut Alm-Siiran ensimmäinen esiintyminen televisiossa, kuten otsikossa aiemmin mainittiin. 

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat