Mainos

Tältä näyttää Sarah Palinin kohuttu asetähtäinkuva

Yhdysvalloissa Alaskan entinen kuvernööri Sarah Palin on esittänyt surunvalittelunsa Arizonan verilöylyn uhreille. Republikaaneihin kuuluva Palin kirjoitti asiasta internetin yhteisöpalvelu Facebookissa.

- Me kaikki rukoilemme uhrien ja heidän perheidensä sekä rauhan ja oikeuden puolesta, entinen varapresidenttiehdokas kommentoi sivuillaan.

Palinin aiemmin käyttämä grafiikka on herättänyt kohua eilisen ammuskelun jälkeen. Internetissä viime maaliskuussa julkaistussa kuvassa on esitetty Yhdysvaltojen kartta, johon on merkitty asetähtäimelle 20 kiistellyn terveydenhuoltouudistuksen puolesta äänestänyttä vaalipiiriä.

Yksi tähtäimellä merkitty on demokraattien kongressiedustaja Gabrielle Giffords Arizonan vaalipiiristä. Arizonassa asemies ampui eilen kuusi ihmistä ja haavoitti kahtatoista. Loukkaantuneiden joukossa on myös kongressiedustaja Gabrielle Giffords, joka on edelleen kriittisessä tilassa päävammojen vuoksi. Poliisin mukaan juuri Giffords oli ampujan pääkohde.

Palin yritti kohukuvalla houkutella ihmisiä äänestämään republikaaneja viime marraskuussa pidetyissä edustajainhuoneen vaaleissa. Hän käytti kuvassa myös mainoslausetta: "On aika ottaa jyrkkä kanta."

(MTV3 - AFP)

Katso Päivi Sinisalon raportti Washingtonista:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.