Tältä mestaruus tuntuu! Liverpool-pelaajat juhlivat iloisesti pitkälle yöhön – Jürgen Klopp näytti suojateilleen mallia

2:48
Liverpoolin mestaruus sai kannattajat liikkeelle.

Valioliigan mestaruuden torstaina varmistaneen Liverpoolin pelaajat ovat juhlineet hienoa saavutustaan antaumuksella.

Liverpool varmisti ensimmäisen Valioliiga-mestaruutensa torstaina, kun Chelsea kukisti Manchester Cityn 2-1-lukemin. Mestaruus on Liverpoolille ensimmäinen 30 vuoteen. Tämä näkyi myös joukkueen voitonjuhlissa.

Liverpoolin pelaajat kerääntyivät nopeasti mestaruuden varmistuttua yhdessä juhlimaan. Osa pelaajista jakoi iloisia ja hilpeitä viestejä jo torstai-iltana. Tuoreimpien videoiden mukaan myös yön mestaruusjuhlat ovat sujuneet riehakkaissa ja iloisissa tunnelmissa.

Joukkueen laitapuolustajat Andrew Robertson ja Trent Alexander-Arnold jakoivat Instagram-tileillään videomateriaalia joukkueen mestaruusjuhlista. Videoilla joukkueen pelaajat juhlivat, laulavat ja tanssivat seremoniamestari Virgil van Dijkin ympärillä.

– Minä tulin vain aamiaiselle…, Robertson kirjoittaa julkaisemansa videon yhteydessä.

Myös joukkueen mestarivalmentaja Jürgen Klopp on ollut juhlatuulella. Goal julkaisi Twitter-tilillään videon, jolla saksalaisluotsi tanssii omalaatuisella tyylillään pelaajien kannustaessa.

Liverpoolin pelaajat keskeyttivät myös illan aikana van Dijkin haastattelun BT Sportin kanssa ryntäämällä kuvaan laulamaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja