Tältä hän näyttää nyt! Jari Sillanpää saapui EVS-ohjelman kuvauksiin

Jari Sillanpää nähdään vieraana suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä MTV3-kanavalla kello 21 alkaen. Lähetystä voi katsoa suorana myös MTV.fissä.

  • Katso Jari Sillanpään haastattelu ylhäältä olevalta videolta

Huumekohun keskellä oleva laulaja Jari Sillanpää, 52, nähdään suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä.

Sillanpää saapui MTV:n studiolle hieman ennen iltakahdeksaa hyväntuulisen oloisena.

Katso alla uunituoreita kuvia Sillanpäästä!

Sillanpää otettiin kiinni lauantai-iltana Helsinki-Vantaan lentokentältä, kun hän palasi Suomeen Thaimaan-lomalta. Tulli löysi Sillanpään matkatavaroiden joukosta pienen määrän eli alle yhden gramman suuruisen erän metamfetamiinia.

Kiinnioton jälkeen Sillanpää pidätettiin ja hänet päästettiin Helsingin poliisivankilasta vapaaksi maanantaina. Sillanpään asuntoihin tehtiin kotietsinnät sunnuntaina. Asianajajan mukaan kotietsinnöissä ei löydetty huumausaineita.

Poliisi epäilee Sillanpäätä omaa käyttöä varten tapahtuneesta huumausaineiden hankkimisesta.

Sillanpää kommentoi tiistaina Facebookissa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän eilen vapautui Pasilan poliisivankilasta. Asianajaja Juha Räihän mukaan Sillanpää myönsi pidätettynä ollessaan kuulusteluissa käyttäneensä metamfetamiinia satunnaisesti viihdekäyttönä vuodesta 2014 asti.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat